Satriani
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an tek kasa 2.8K, yazdığım hava soğutucu da bunun RGB olanı zaten.hocam psusuz halini 2.5k ya almıştım.hava sirkülasyonunu bu kadar iyi beklemiyordum. tek sıkıntısı (sıkıntı değil bence iyi bir şey)mesh ızgara çabuk toz topluyor.haftada bir ön kapağı açıp yıkıyorum.birde bu kasa ile alacağın hava soğutma temperli cama değermi ona bakman lazım.
bende bu var.https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
normalde kule tipi desteği kasanın desteklediği halde ön fan ramlere değdiği için biraz yukarı çektim.fan temperli cama sıfıra sıfır oluyor kapatınca.
Eğer işlemci ısı değerlerinde sıkıntı yoksa bence görsel olarak sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar EXPO sanırım bunlarda da CL32 var şu an, aslında RGB önemli değil ama diğer PATRIOT'lar falan yok şu an.
LEXAR Ares mantıklı ama onların da şu case kısmı üste doğru biraz kaba, hava soğutucuyla çakışır mı diye aklıma geliyor.
VATAN'da CL 30 olan varmış;
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com