Arama sonuçları: *

1. gaMMic_777

Şifre ekranı açılırken siyah ekran gelmesi

Merhaba, arka fon siyah oldu değil mi? PC çalışmaya devam ediyordu? 1738479533 "Komut İstemi" ni yönetici olarak çalıştırıp "sfc/scannow" komutunu girerek "enter" tuşuna basın. Sistemde bozuk dosya ve uzantıları varsa bulup düzeltiyor, ardından sistemi yeniden başlatırsınız.
  2. gaMMic_777

8+8 pinli cpu kablosu nasıl takılır?

Giriş ve orta seviye güç kaynaklarının çoğunda tek 8-pin CPU güç kablosu oluyor ve pek çok işlemci için tek kablo güç beslemesi yeterli oluyor, ikinci kabloyu takmak için kasma yani. Sistem özelliklerini ve sorun yaşadığın kablo-soket ile ilgili görsel paylaşırsan daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.
  3. gaMMic_777

Ekran kartının fanları supurge ile temizlemek sorun yaratırmı

Merhaba, ben hep o şekilde temizliyorum fanları, bu zamana kadar da herhangi bir sorun yaşamadım.
  4. gaMMic_777

Çözüldü✓ Harici ekran kartını masaüstünde etkinleştirme

Ege, umarım bu şekilde uzunca bir süre kullanmamışsındır, gerçekten üzülürüm :( 1738265052 Ha bilinçli olarak bu şekilde kullanmayı tercih etmişsindir onu bilemem, eğer öyleyse de ekran kartını boşuna almış oluyorsun ama.
  5. gaMMic_777

Kasanın arka panelinin görselini atma şansın var mı? 1738245735 Bütün ekran kartı sürücülerini kaldırıp sadece Nvidia'yı kurmayı deneyebilirsin.
  6. gaMMic_777

Merhaba, kuvvetle muhtemel görüntü kablosunu ekran kartına değil de anakartın görüntü çıkış portuna takmışsındır, kontrol eder misin?
  7. gaMMic_777

Çözüldü✓ Windows Update sonrası bilgisayar siyah ekranda kalıyor

Merhaba, BIOS giriş ekranı bu, sistem güvenli modda başlatılmış, F1 deyip BIOS'a girin ardından önce F5 sonra F10 deyip onaylayın.
  8. gaMMic_777

Msi afterburner 165fps sabit

Merhaba, V-SYNC filan açmış olabilirsiniz, oyun içi ayarlardan kontrol edin. Bu arada monitör nedir?
  9. gaMMic_777

Çözüldü✓ Pc yuk altında ekranlarinı kapatıyor

Merhaba, OCCT ile PSU'yu bi test edin bakalım, ortaya çıkar?
  10. gaMMic_777

Bütün Oyunlarda GPU Hatası Alıyorum (RTX 4070 Super)

Windows da arama yerine "Sistem Bilgisi" yazın, açılan pencerede yazar, sonrasında anakartınızın destek sayfasından yeni bir sürümü var mı diye kontrol edin. 1737897245 Siz açılan pencerenin görselini atın, ben kontrol etmeye çalışıyım.
  11. gaMMic_777

Bütün Oyunlarda GPU Hatası Alıyorum (RTX 4070 Super)

Merhaba, BIOS'un güncel olmasına dikkat edin. Furmark ve OCTT gibi testlerde de aynı hataları alıyor musunuz?
  12. gaMMic_777

Masaüstü Modu ve Ekran sinyal modu arasındaki fark nedir ?

Monitörün FullHD, muhtemelen DSR'la görüntüyü 4K da renderlayıp 1K'ya ölçeklendiriyorsun. Nereden yaptın bu ayarı?
  13. gaMMic_777

OYUNLARDA EKRANIN DONMASI

Merhaba, SSD'de DRAM olayının yazmada bir miktar faydası olduğunu biliyorum, bunun dışında olmayanla arasında önemli bir performans farkı yok. Her oyunda aynı durumu yaşıyor musunuz? Veya oyun dışında da benzer sorunları yaşıyor musunuz?
  14. gaMMic_777

Çözüldü✓ Ekranımda çizgiler oluştu

Gidip gelme duruma varsa belki, yalnız panelde sabit kaldıysa bu çizgiler muhtemelen başka bir problemdir.
  15. gaMMic_777

Çözüldü✓ Ekranımda çizgiler oluştu

Mümkünse farklı bir kablo ve portu kullanarak deneyin. Mesela HDMI girişi varsa uygun bir kablo ile bu girişi kullanarak test edin. TV ye bağlayarak da kontrol edebilirsiniz.
  16. gaMMic_777

AMD EXPO RAM RTX ekran kartına takılırsa problem olur mu?

AMD işlemciler için, doğru, ama ekran kartları ile bir alakası yok. Şimdi anlaşıldı demek istediğin :) RTX dediğin olay Nvidia ekran kartları ile ilgili bir durum, takılı RAM'in EXPO veya XMP profilli olmasının ekran kartı için hiç bir önemi yok.
  17. gaMMic_777

AMD EXPO RAM RTX ekran kartına takılırsa problem olur mu?

Kayra, tam olarak kastettiğin şeyi anlayamadım. Proje ödevi gibi bir durum mu var? Böyle bir şeyi kim niye yapmak ister, bilemedim. Geçen de bir arkadaş, VRAM 'e oyun kurmakla ilgili bir konu açmıştı. Bu tarz konulara kafa yormak güzel ama çok deneysel işler oluyorlar, ayrıca genel kullanıma da...
  18. gaMMic_777

Windows 11 Yavaş Çalışma Nedeni?

Windows, hiç bir zaman öyle yağ gibi akan bir OS olamadı maalesef, ara ara ben de benzer durumları yaşıyorum. Çözüm olarak ben format atıyorum ama yapılacak ince ayarlar filan var mıdır varsa ne kadar etkili olur bilmiyorum, bilen arkadaşlar yazabilir.
  19. gaMMic_777

Bu 4K monitörden daha iyisi var mı?

Büyük küçük kalma durumu çok objektif bir konu, kişiye ve keyif anlayışına göre değişir. Mesela benim için 27" te 4K keskinliği muazzam, 32" de aynı hissettirmiyor.
  20. gaMMic_777

Ekran kartının %100 kullanması

Nasıl yani, ekran kartı kullanılmamasına rağmen (bu arada kullanmadan kasıt oyun veya yük bindirme) masaüstünde iken bu değerler mi gösteriyor.
Top Bottom