Arama sonuçları: *

1. celilemrednsmnt

Dil bölümü okunur mu?

İngilizce öğrenmek veya ingilizceyi geliştirmek için okunacak bir bölüm değil. Eğer mütercim tercümanlık, ingiliz dili ve edebiyatı alanında akademik bir kariyer veya en basitinden ingilizce öğretmenliği düşünmüyorsanız böyle bir işe girişmeyin derim. Amerika'da oyuncu olabilmek için en kısa...
  2. celilemrednsmnt

Sizce zotac 4060 alınır mı ne düşünüyorsunuz ?

Ben de 4060 kullanıyorum. 4060 almadan önce modele göre desibel ve sıcaklık değerlerine bir bakayım dedim ve zotac neredeyse en kötüsüydü. Ben gainward satın aldım, sıcaklık ve desibel değerlerinden de çok memnunum. PNY veya Palit öneririm.
  3. celilemrednsmnt

Yardım S21FE 2.NESİL (SD) Mİ, TECNO SPARK 20 PRO MU

S21 FE kesinlikle önermem. Bataryası ve şarj hızı kanser eder. Bence bütçeyi biraz daha arttırıp X6 Pro alın. Şu an kullandığım telefondur kendisi. Telefon o kadar dolu dolu bir telefon ki fiyatını sonuna kadar hak ediyor.
  4. celilemrednsmnt

Pulse RX 5700 XT FurMark iyi mi?

Sıcaklık değeri gayet iyi. Bendeki XFX Double Dissipation modeli ile 76 dereceyi görüyordu. Fiyatı da makul. Ne çok ucuz, ne de ahlaksızca çok pahalı.
  5. celilemrednsmnt

Çözüldü✓ Furmark testinde ekran kartı 65derecede pc reset atıyor

O zaman böyle bir durum varsa direkt garantiye gönderin. Allah kolaylık versin.
  6. celilemrednsmnt

Güç kaynağı sıfır mı yani?
  7. celilemrednsmnt

Öncelikle güç kaynağınız kaliteli diyebileceğimiz bir model değil ve oldukça eski bir model. İlk sahibi siz misiniz bilmiyorum ama siz olsanız bile şimdiye kadar verdiği watt değeri düşmüştür. 4080 Super ekran kartının power spike değeri 341 Watt. İşlemcinin de güç tüketimini düşünürsek bu güç...
  8. celilemrednsmnt

Niçin sisteminizi yazmıyorsunuz? Güç kaynağını tahmin mi edelim?
  9. celilemrednsmnt

PC Montajında Yardım Arıyorum

Anakartın üzerinde ön panel kablolarının nasıl takılacağını gösteren bir kılavuz olmalı. Anakart modeli nedir?
  10. celilemrednsmnt

Grundig çamaşır makinesi düzgün çalışıyor mu?

İçi boşken servis gelince de çalıştırdı. Boşken hiçbir ses vs. yok. Videoların yüksek ses çıkanında 1200 devir, daha tiz ve düşük ses çıkanında da muhtemelen 600-800 devir.
  11. celilemrednsmnt

Yardım S21 FE SNAPDRAGON-HONOR 200

S21 FE alınmaz şu an. Hem güncel değil hem de pil performansı REZALET. O kadar kötü ki anlatamam. Seni telefondan soğutur.
  12. celilemrednsmnt

Grundig çamaşır makinesi düzgün çalışıyor mu?

Merhaba, Ağustos ayında satın aldığım çamaşır makinesi normal olmadığını düşündüğüm bir ses çıkarıyor. Daha iyi anlaşılabilmesi için 2 adet video çektim. Bilgisi olan veya Grundig marka çamaşır makinesi kullanan biri yardımcı olabilir mi? Video 1, Video 2.
  13. celilemrednsmnt

Yardım 5600 isi değerleri nasıl?

77W düşük bir değer. Default ayarlarda mı?
  14. celilemrednsmnt

Yardım 5600 isi değerleri nasıl?

Cinebench R23 Multi thread testi de yapar mısın puanına bakalım. Isı değerlerini de HWINFO64 yazılımı ile takip edin test sırasında.
  15. celilemrednsmnt

Yardım Psum yetersiz olduğunu düşünüyorum

80+ sertifikasının verdiği güç miktarı ile zerre alakası yok. Donup kasmasının sebebi bambaşka bir şey olabilir didik didik etmek lazım bilemeyiz.
  16. celilemrednsmnt

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Başka sitelere bakmadan söylemiştim. Ama gerçekten neredeyse hiçbir indirim yok. Sadece RX 7600 ekran kartının fiyatı güzelmiş
  17. celilemrednsmnt

Çözüldü✓ Temu Ücret İadesi Gelmiyor.

Tavsiyem enpara kullanın. Gün şöyle dursun, dakikalar içinde iade ediliyor.
  18. celilemrednsmnt

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Fuxi H3'ü ben 700 TL'ye almıştım ama 1000 Liraya da alınabilecek bir kulaklık bence. Kablosuz bu fiyata yine yok.
  19. celilemrednsmnt

Youtube Premium nereden ödersem ucuza gelir

Uption 30 TL iade veriyordu. Öğrenci planı 38 Lira iken 8 Liraya geliyordu. Şimdi ne oldu bilmiyorum.
  20. celilemrednsmnt

🔥İndirim Lenovo 27" 2K 0.5ms 180hz Monitör 🔥6.379 TL (PREMİUM VISA ÖZEL)

Satış sitesinde özellikleri doğru yazmıyor. Tüm özelliklerine buradan bakınız. https://www.epey.co.uk/monitor/lenovo-legion-r27qe.html
Top Bottom