Neler Yeni

Çözüldü✓ Furmark testinde ekran kartı 65derecede pc reset atıyor

Heineken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Hakan Köksal
arkadaşlar merhaba, furmark testi yaparken 65 derecedeyken pc reset atıyor. bu sıcaklığı nasıl arttırabilirim? ve fanların çalışma hızını nasıl yükseltebilirim derecesine göre? bios ayarından yapılıyor mu? reset atmadan önceki son an bu arkadaşlar, videosunu da çektim de yüklenmesi uzun olacak biraz isteyene onu da atarım.

test.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Niçin sisteminizi yazmıyorsunuz? Güç kaynağını tahmin mi edelim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Öncelikle güç kaynağınız kaliteli diyebileceğimiz bir model değil ve oldukça eski bir model. İlk sahibi siz misiniz bilmiyorum ama siz olsanız bile şimdiye kadar verdiği watt değeri düşmüştür. 4080 Super ekran kartının power spike değeri 341 Watt. İşlemcinin de güç tüketimini düşünürsek bu güç kaynağının bu sisteme yeterli olmadığını söyleyebilirim. Uygun fiyatlı 80+ Gold olan bu güç kaynağını almanızı tavsiye ederim.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ekran kartı sıcaklığın yüksek değil diğer bileşenlerin sıcaklığı önemli. İşlemcin kaç derecede çalışıyor bize o lazım. Eğer 99 üstü çıkıyorsa korumaya almak için kapatıyordur.

Heineken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Hakan Köksal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle güç kaynağınız kaliteli diyebileceğimiz bir model değil ve oldukça eski bir model. İlk sahibi siz misiniz bilmiyorum ama siz olsanız bile şimdiye kadar verdiği watt değeri düşmüştür. 4080 Super ekran kartının power spike değeri 341 Watt. İşlemcinin de güç tüketimini düşünürsek bu güç kaynağının bu sisteme yeterli olmadığını söyleyebilirim. Uygun fiyatlı 80+ Gold olan bu güç kaynağını almanızı tavsiye ederim.

pc daha 1 aylık ilk sahibiyim.

Ekran kartı sıcaklığın yüksek değil diğer bileşenlerin sıcaklığı önemli. İşlemcin kaç derecede çalışıyor bize o lazım. Eğer 99 üstü çıkıyorsa korumaya almak için kapatıyordur.
o kadar çok sıcaklıklara çıkmıyor, klavyenin ekranından kontyrol ediyorum düşük sıcaklıklarda ve kullanımda

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Fırat divitci
Kalitesiz bir parça göremedim açıkçası.

Heineken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Hakan Köksal
O zaman böyle bir durum varsa direkt garantiye gönderin. Allah kolaylık versin.
hocam ekran kartını söküp tekrardan taktım belki oturmamıştır diye ve tekrar teste soktum. 17 dk boyunca reset atmadı kapanmadı herhangi bir şey olmadı, sıcaklık da 70 dereceyi geçmedi. 70 olunca 69'a geri döndü. şu an iyiyiz değil mi bir sorun yok?

asd.jpg

Top Bottom