Neler Yeni

Yardım Pc açılmadan sürekli reset atıyor ve ekran kartı fanları hızlanıyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İşlemci olma şansı yok mu psu çıksın istemiyorum Trendyol dan almıştım rgb çoklayıcı kablo bozulmuştu onun için bile yardımcı olmadılar ne Trendyol ne de aldığım firma bozulursa direkt çöp o sırada da bende thh ile uğraşcam işlemci bozulursa değiştirir ler diye birde ben ekran kartını dün söktüm başlattım pc yi sadece esc ye basınca reset atıyordu yarın arkadaş 500w Highpowr 80 plus psu ve eski gt serisi bir ekran kartı getircek denicez umarım ekran kartı da çıkmaz sahibinden den aldım garantili fakat Gaming gen den den almışlar siteden talep açın vb durumu olursa onun adresine gitme meselesi var sıkıntılı olur diye korkuyorum Birde Hocam FOTOĞRAF A BAKTINIZ Mİ CPU CLOCK BANA NORMAL GELMEDİ ACABA PSU NUN CPU BESLEME KISMI BOZUK OLABİLİR Mİ ve onu söküp calistirsam bişey olur mu sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke hocam bilgisayarciya vermiştim tanıdık gitim kurcalamadan aldım geri içim rahat etmedi
cmos sıfırlamayı denesene bi

Can...

80+ Platinum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
İşlemci olma şansı yok mu psu çıksın istemiyorum Trendyol dan almıştım rgb çoklayıcı kablo bozulmuştu onun için bile yardımcı olmadılar ne Trendyol ne de aldığım firma bozulursa direkt çöp o sırada da bende thh ile uğraşcam işlemci bozulursa değiştirir ler diye birde ben ekran kartını dün söktüm başlattım pc yi sadece esc ye basınca reset atıyordu yarın arkadaş 500w Highpowr 80 plus psu ve eski gt serisi bir ekran kartı getircek denicez umarım ekran kartı da çıkmaz sahibinden den aldım garantili fakat Gaming gen den den almışlar siteden talep açın vb durumu olursa onun adresine gitme meselesi var sıkıntılı olur diye korkuyorum Birde Hocam FOTOĞRAF A BAKTINIZ Mİ CPU CLOCK BANA NORMAL GELMEDİ ACABA PSU NUN CPU BESLEME KISMI BOZUK OLABİLİR Mİ ve onu söküp calistirsam bişey olur mu sisteme

Keşke hocam bilgisayarciya vermiştim tanıdık gitim kurcalamadan aldım geri içim rahat etmedi
Elinizde 2 tane anakart yok muydu?? Diğerini taksanıza.

Can...

80+ Platinum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı

Mercy1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yaşarcan ersayın
Aynı sorunu birkaç ay önce Ryzen 3200g apu bilgisayarımda yaşamıştım. Sorun işlemcide çıkmıştı. R3 1200 ve bir ekran kartı takarak açtığımda hiçbir sorun kalmamıştı

Can...

80+ Platinum
RAM leri tek tek dener misiniz?
Denendi hocam

Aynı sorunu birkaç ay önce Ryzen 3200g apu bilgisayarımda yaşamıştım. Sorun işlemcide çıkmıştı. R3 1200 ve bir ekran kartı takarak açtığımda hiçbir sorun kalmamıştı
Hayırlısı bakalım ne çıkacak

Napsam bende mi ryzen 3 1200 alsam denemek için ucuza bulurum bi şekilde

Mercy1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yaşarcan ersayın
Satın almak yerine bir bilgisayarciya götürüp denetebilirsin. Veya tanıdığında varsa emaneten denemek için alabilirsin aslında

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Denendi hocam

Hayırlısı bakalım ne çıkacak

Napsam bende mi ryzen 3 1200 alsam denemek için ucuza bulurum bi şekilde
athlon 3000G falanda alabilirsin

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
Sadece SSD mi takılı bu işlemi yaparken?

USB bellekte de bir problem olabilir.
Hocam şunlarda kesin sorun yok emin oldum
Anakart ram m2ssd hdd ekran kartı rx 6500xt garantiden geldi denedim aynı düzelmiyor sorun artık ya işlemci de ya da psu da

Sasua42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Batuhan
Saniyorum işletim sistemi çökmüş. Yeni bir windows kurun derim.

Can...

80+ Platinum
athlon 3000G falanda alabilirsin
Uyguna bulamadım bir tane ryzen 3 1200 var 700 tl ye sahibinden güvende ile 775 veya 750 tl gibi bişey oluyor sence napsam alsam mı işlemci bozuksa zaten lazım

Saniyorum işletim sistemi çökmüş. Yeni bir windows kurun derim.
Kurulsa keşke dostum konuyu tamamen okurmusun pc format atmaya çalışırken reset atıyor hatta şuan hiç formata başlamıyor

Top Bottom