Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Uygun fiyatlı gamepad önerisi!!!

ya daha dun parami bitirmistim .d mesaji atarkende yenilenmemisti stoklar, ve evet baya herkes tavsiye ediordu bu gamepadi hatta bi arkadasima da aldiracaktim ona da aticam simdi linkini.
  2. M

Çözüldü✓ Uygun fiyatlı gamepad önerisi!!!

https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu su urunun stoga girmesini bekliyorum ben de
  3. M

Samsung s24fe 128gb Alınır mı??

2gun once kardesime 256gb olani aldirttim
  4. M

Ugreen USB 2.0 çoklayıcı alınır mı?

mediamarkttan daytona almistim 3.0 coklayici 1yil olmadi daha ama fiyatini tam hatirlamamama ragmen bundan ucuz olduguna eminim ve hic sorun cikartmadi halen kullaniyorum aktif sekilde
  5. M

Çakma Joystick Veya Gamepad Satın Alımı

3u de ayni urun zaten ayrica marklai gamepadlarin bile cogu sorun cikartirkan bu tarz urunlere para vermek dolayli yoldan parayi cope atmak gibi geliyor bana
  6. M

Kullanılan sisteme M2 SSD Taksam

format gerektirmez en fazla bicimlendirme islemi gerektirir taktigin gibi gozukmezse zaten o da 1dk ni almaz
  7. M

32GB RAM gerekli mi?

16gb cift slot ddr5 ram im var last of us yetersiz bellek uyarisi veriyor.d
  8. M

SADECE Şarkı dinlemek için kafaüstü Bluetooth kulaklık tavsiyesi lazm

anker q35 kullanmistim 2 3 yil kadar ve sesi benim kulak zevkime gore baya iyiydi yuksekligiyse suana kadar kullandigim kulakliklar arasinda acik ara en yuksek ses seviyesine sahip kulaklikti(suan major 5 kullaniyorum) anker q serisinin uzewcegini dsuunmuyorum muhtemelen sizin kulakliginizda bi...
  9. M

Yatay geçiş ders saydırma

bazi derslerde sadece kendi doneminde acilabiliyor ona da dikkat et yani demek istedigim guz doneminde aldigin ders bahar doneminde olmayabilir
  10. M

Üniversitede dönem ve tatil düzeni nasıl işliyor

evet her yaririyilda farkli dersler oluyor genelde, yeniden ders kayit haftasi falan oluyor
  11. M

Bilgisayarımdan cızırtı sesi geliyor

ayni sorun bende de vardi hatta mouse oynatirken de artio baslio falan ama zararsiz diye biliyorum
  12. M

Bu oyun türünün adı ne arkadaşlar

sekiro ve ghost of tsushima da bol bol parry sistemi var
  13. M

Çözüldü✓ Telefon için kulaklık önerisi (iPhone)

kulakustu modellerle bi alip veremediginiz yoksa https://www.sennheiser.com.tr/products/sennheiser-accentum-plus-wireless-kablosuz-kulak-ustu-kulaklik?srsltid=AfmBOoqH9WD1CnXgmzPqDt_78P8GwGZHtLGDr8vhbsIz9YdhlfAR-pMK tavsiye ederim
  14. M

Sahte windows garantiyi bozarmı ?

isletim sistemiyle garantinin herhangi bir baglantisi olucagini zannetmiyorum
  15. M

Muzik icin kulakustu bt kulaklik

ya kulagi tam kapsamayan model oldugu icin belliydi aslinda ama cok hafif gelince belki yapmaz demistim. araliksiz saatlerce takiyorum ben kulakligi o yuzden ister istemez agri yapti biraz
  16. M

iyi gunlerde kullan simdiden. bu arada uzun kullanimda kulagimi agritti biraz ya kararsiz kaldim sesinden memnun olmustum ama bakalim ek olarak rap icin tavsiye etmem bu kulakligi.
  17. M

ben major5 aldim bugun geldi yani hic fena deil bi bak istersen eger almadiysan daha. fiayti 4400lerde hala. ha bu arada bass agirlikli muzikler dinliyosan sana gitmez bu kulaklik cok net bir sekilde ayriyeten son sesi de bi tik dusuk geldi bana
  18. M

momentum 4 gercekten pahali baya ya butcem elverse dusunmem de, kamanyasi bitmis bu arada marshall in. yarin amazonda yeni indirimler basliycakmis eger indirime girerse alicam en kotu iade ederim diye dusunuyorum
  19. M

acikcasi major 5 e daha yakinim su fiyatlandirmadan sonra ama acaba pisman olur muyum da diyorum. sennheiser 7k marshall 4.5(kampanyali suan)
Top Bottom