Modları yada shaderleri atar mısın dmdenBenim sistem anca minecraft'ı iyi grafiklerde oynatıyor
Yeni ekran kartı ve oyunlar aldığımda çok fazla ekran görüntüsü eklerim buraya
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bro efsane bu arada, mod vb. şeyler kurulu mu? Hangi sürüm bu?Benim sistem anca minecraft'ı iyi grafiklerde oynatıyor
Yeni ekran kartı ve oyunlar aldığımda çok fazla ekran görüntüsü eklerim buraya
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fotoğraf çekileceği zaman grafikler fullenir değişmeyen kuralOha beyler, bunlar editsiz fln direk oyun içi görüntüler mi? Nasıl sistemler var yaw sizde, bildiğin duvar kağıdı hepsi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bro efsane bu arada, mod vb. şeyler kurulu mu? Hangi sürüm bu?
burdakı ss lerde oynama varmı bende forza 5 oynuyorum boyle fotolar cekılmıyor dıye bılıyorum yada foto ayarı falan yaptınız dıye tahmın edıyorumAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Shader var sadece, orta veya yüksek ayarda anca oynayabiliyorum sistem çok iyi değil. 60-70 FPS alıyorum chunklar düşük zaten öyle yaniOha beyler, bunlar editsiz fln direk oyun içi görüntüler mi? Nasıl sistemler var yaw sizde, bildiğin duvar kağıdı hepsi
Bro efsane bu arada, mod vb. şeyler kurulu mu? Hangi sürüm bu?
Anlık fotoğraflarda olmuyor be. Kısayol olsa keşke tek tuşla grafikleri makslayıp ss alsaFotoğraf çekileceği zaman grafikler fullenir değişmeyen kural
1 tane shader var sadece, adını hatırlamıyorum sanırım complemantry gibi bir şeydi. Müsait olunca bakarımModları yada shaderleri atar mısın dmden
Nereden alabilirim Minecraft? Windows Store mu?Shader var sadece, orta veya yüksek ayarda anca oynayabiliyorum sistem çok iyi değil. 60-70 FPS alıyorum chunklar düşük zaten öyle yani
Anlık fotoğraflarda olmuyor be. Kısayol olsa keşke tek tuşla grafikleri makslayıp ss alsa
1 tane shader var sadece, adını hatırlamıyorum sanırım complemantry gibi bir şeydi. Müsait olunca bakarım
Ben resmi Minecraft sitesinden aldım, başka yerlerde de olabilir.Nereden alabilirim Minecraft? Windows Store mu?
Oynanır güzel oyunUncharted oynanır mı? ben pek ilerleyemedim...