Arama sonuçları: zam

• Order by relevance
  1. furkangorur

Vodefone tahhutun bitmesine2 ay kala kac tl odenir ekstra

Ben iptal etmedim zam yapılmadan devam etti. Aradıklarında açmadım. 25gb sınırsız sosyal medya ve YouTube 105tl ödüyorum
  2. KaptanMC

Yılbaşı'na özel Sistem gelecek mi❓❓

Hocam şimdi değil 1 Ay önce basladı öncelikle sistemlere 2-3 K zam geldi tek gecede Sonra 1 hafta önce 1-2K zam eklediler bakalım yarın kaç olacak
  3. Yavuz Sultan Selim

🔥 AKARYAKITA OKKALI ZAM GELİYOR! ⛽

🔥Motorine 1 lira 38 kuruş zam geliyor! ⛽ Uluslararası petrol fiyatları ve döviz kurunda yaşanan değişiklik akaryakıt fiyatlarını değiştirmeye devam ediyor. Yeni gelişmeye göre motorine 1 lira 38 kuruşluk bir zam bekleniyor. Fiyat artışının 29 Ocak Pazartesi günü itibariyle geçerli olacağı...
  4. meedo

ZAM GELMEDEN MOUSE ÖNERİ?

Beyaz mouse istiyorum , aula f75in yanına yakışacak fiyat 600 700 max ne önerirsiniz?
  5. BabaVoss7

Youtube Premium Fazla Ücret Çekti

Biri sadece müzik premiumda ikisi diye biliyorum. Premium isen 105ten çeker. Ve son aylarda zam geldi zaten.
  6. Fransali

Çözüldü✓ 4060lı Laptop Önerir Misiniz?

Bu zamanda laptop alınmaz. 10-15k zam varken. Loq victus nitro gibi cihazlar en az 10k zam yedi. O yüzden Kasım beklemek mantıklı. Ama üst segment 4060 laptoplar alınabilir. Onlar zaten pahalıdı çok zam yemedi. Oyun için 4060 ve 4070 için çok fark yok.
  7. sonofthebench

🔥İndirim I3 14100F RTX 4060 Sistem 17.199 TL

abi direk zam koymuşlar bari bekleyeydiniz azıcık bu neyin telaşı
  8. Gurkanpiro

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

arkadaslar bı tahmın yapalım pazartesiye zam gelirmi
  9. fatik1881

Beyler bu ilanda yazanlar doğru mu? :D

bu video izlemiştir 2 el fena zam gelıcek
  10. Shyankh

ENPARA HESAPTAN PARA ÇEKİLDİ! (Çekilmemiş)

Benim de yakında bitecek, 2024'te zam gelmeden önce yıllık premium almıştım.
  11. J

🔥İndirim INTEL ARC B580 Ekran Kartı 10.999TL

O yüzden mi kasım ayında 28k'a satılan pc şu an 34k ? aynı şekilde 33kya satılan şey şu an 39k ? Daha dolara , asgari ücrete zam gelmeden her şeye 5-6k zam geldi 1 ayda. Aralık bitince bu fiyatlarda bulmak çok zor
  12. Satriani

Vatandan aldıgım sistem nasıl?

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan. Nasılsa zam gelecek, kullan gitsin. :peped:
  13. K709

Ev sahibi Kiraya zam yapabilir mi?

Arkadaşlar ağustos ayında kira sözleşmemiz bittiği için ev sahabi 3 bin TL olan kiramızı 3 bin TL zam yaparak 6 bin tl'ye çıkarmıştı, oturduğumuz şehirde kalıp kalmama arasında kaldığımız için ocak ayına kadar sözleşmeyi yenilemiştik, şimdi tekrar zam yapmak istiyor ben hayır olmaz dedim 6 ayda...
  14. Garbajosa

🔥İndirim HP Victus Gaming 15 i5 12500H 16GB 512GB RTX4060 vadesiz 9 ay taksit 33k

Bunun normal fiyatı bu zaten. Hatta bugün 1k zam geldi buna.
  15. Carlo

🔴PLASTİK POŞET ZAMMI AÇIKLANDI!

Asgari ücret zamcığından sonra her kaleme aynı oranda zam geleceği belliydi. Poşeti bile atlamamışlar.
  16. KaptanMC

❌İndirim Bitti! Intel i5-14400F / Intel ARC B580 sistem 22.999 TL

Katılıyorum kesinlikle 29-32K arasına satacaklar ve sadece gaming gen tr yapmadı bir fiema arttırdı ônce hanhisi hatırlamıyorum ama sonra hepsi 3K zam yaptı malum yavaş yavaş sokma dersinde hepsi 3-5 Ay önce ucuza aldıkları parçalara 3K zam yaptılar şimdi yılbaşından sonrada Hem asgari zam...
  17. andires42

413 TL Fatura Kabul Edilir mi ?

Vodafone a yersiz gelen zamlardan bıktım. Temmuzda asgari ücrete zam yapılmamış olmasına rağmen zam yaptılar . Bende Bimcell e geçtim.
  18. Ernest Muçi

Asgari ücret 22 104 oldu

Zam yapmak neyi değiştirecekti ki zaten Doğru orantılı şekilde ürünler zamlanıyor hatta asgari ücret zammını zincir marketler bahane edip fahiş fiyat uyguluyor Köyde evini kiraya veren adam asgari ücret bahanesiyle zam yapıyor
Top Bottom