Arama sonuçları: *

1. Montofteam

SON DAKİKA trafik cezalarında ciddi artış

Haddini bilde konuş katılmıyorsan katılmazsın düşünceme ama mal olup olmadığım konusunda sana hiç laf düşmez. Üsteki arkadaş adam gibi açıklamış kendini ifade etmiş. Sen de ancak aşığılamaya geç niteliksiz eleman. Ceza olmasın demiyorum hocam zaten ceza olmak zorunda sadece sürekli cezayı...
  2. Montofteam

İşte diyorum ya ölümüne sürecekler sırf ceza yememek için ve normalde olmayacak kazalarda gençler ölecek. Plaka gizlemeler artacak plakasız gezmeler artacak her şeyi bir sonucu var, bu ekonomide sen para ceza miktarını arttırınca suç işlenmeycek zannediyorsan yanılıyorsun her şey öyle güllük...
  3. Montofteam

O cezayı yememek için ölümüne kaçacak kaç genç var farkında mısın? Asgari ücrete bile iş bulamayan gençler nasıl 25 30k versin ehliyete zaten altlarındaki motor 60 binlik allah aşkına ekonomiyi batır ülkenin refah seviyesi dibe düşür sonra gençler suçlu.
  4. Montofteam

Öneri Sıfır araba mı alırsınız? 200.000+ KM araba mı alırsınız?

200b km 2 milyona ne almıayı düşünüyorsun hocama acaba?? 2m bandındanda o kadar araba varken 100-200binde de araba alınmaz bence 100b altı olması lazım ne aldığına göre değisse bile niye sanayiye bir adım dahi olsa atayım ki?
  5. Montofteam

Oyunum için gönüllü arıyorum

Demosu çıktığında haber edersen oyuncu gözüyle yorumlarım birçok arkadaşta yine yardımcı olur
  6. Montofteam

Ucuza Euro Truck Simulator 2 Nereden alınır ?

Tek kişilikte oynanır onlineda ikiside sarıyor
  7. Montofteam

Spor Salonuna nasıl başlamalıyım?

Sporla yks gitmiyor spora gideyim geleyim dedin 1 saat o sürsen 2 saat antreman 3 saat yapıyor zaten okuldan gelince çok bi vaktin yok ama mezunsan olabilir
  8. Montofteam

Ilk orucunu tutan çocuğu nassıl sevindiririz

Çok sevdiği bir yemek, tatlı vs
  9. Montofteam

ÖSYM YKS OBP Saçmalığı

Bi tanıdık var geçen tytden 40 mi 45 mi ne net yapmış tahmin et obpsi kaç 100
  10. Montofteam

Fitness için nasıl bir program yapılmalı

Neyle spor yapıyorsun kaç kg ağırlığım ekipmanın var? Biraz daha detay versene programın hakkında
  11. Montofteam

Ya Deprem Olursa napacaz

Bilgisayarı parçalayacak beton parçasından kurtulabilirsen öğrenirsin benim bildiğim böyle bi garanti sigorta tarzı bir şey yok
  12. Montofteam

Ayt fizik dengesizliğı

Tamam hocam eyv
  13. Montofteam

Ayt fizik dengesizliğı

Hocam tekrar sorun değil zaten çoğu konuyu az çok anladım sorun azıcık zor sorulduğunda hemen bocalıyorum yinede başlamaya değer mi? 1741295668 Konu olarak değilde Zor sorulunca yapamıyorum hocam zor bi kaynak mı başlasam ne yapsam
  14. Montofteam

Ayt fizik dengesizliğı

Ayt fizikte geçen apotemi denemesinde 2 doğru 12y yani -1 net yaptım bundan 2 önceki denemede 13d 1y yaptım sizce bu sorun nasıl çözülür hani konular demek ki tam değil ama nasıl halledicem bunu? Yapamasam hiç alırım 0 dan tüm konuları bitiririm ama şu an bunu yapmam baya zaman kaybı olacak
  15. Montofteam

200 Bin TL bütçeye araba alınır mı?

Mazda 323, toyota carina, eski civicler var nerde oturduğuna göre usta bulman değişir ama japondan şaşılmaz benim tavsiyem toyota coralla
  16. Montofteam

200 Bin TL bütçeye araba alınır mı?

Eski fransıza girilmez alman olarakta ben olsam girmem en mantıklısı ya toyata 1.3 ya fiattan palio vs ya da diğer eski japonlar
  17. Montofteam

Yanlışlıkla ayt'de seçilmiş

İki tarafıda bitirip ne yapacaksın hocam dereceye mi oynayacaksın mantıksal hareket edip her yıl çıkan konulara çalışaksın optik mesela max 1 soru geliyor ama süresi detayları çok uzun max temel bilgisini alıp kapayacaksın konuyu. Her şeyden önce oturup mat ve tr çalışman lazım onları belli...
  18. Montofteam

Zaten diyorum ya mantıksal hareket edip nete oynacaksın konuya değil hiçbir türlü yetişmez yarılamadıysan konuları. Anladığım kadarıyla sadece tyt yetiyor size o yüzden sorun yok iyi çalışmalar.
  19. Montofteam

Hedef ne? Sayısal sıralama yapmak istiyosan ayt gir ha girmek istiyorsun ama yetişmez dediğin için girmek istemiyorsan da ayt bas tyt artmaz ayt arttırırsın rahat ezberciysen bio çok rahat artar ayt matematik var tyt mat bittiyse bi noktaay kadar
  20. Montofteam

YKS SAYISAL HANGİ DERSLER.

- net yaptığından zaten hesaplansa ne yazar hepsini sallamış
Top Bottom