Neler Yeni

Ayt fizik dengesizliğı

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Eren
Ayt fizikte geçen apotemi denemesinde 2 doğru 12y yani -1 net yaptım bundan 2 önceki denemede 13d 1y yaptım sizce bu sorun nasıl çözülür hani konular demek ki tam değil ama nasıl halledicem bunu? Yapamasam hiç alırım 0 dan tüm konuları bitiririm ama şu an bunu yapmam baya zaman kaybı olacak

xragu

80+ Gold
Zaman kaybı olmaz hocam günde 1 konu tekrar etseniz max 1 saatinizi alır daha 3 dan fazla var sınava yapılır her şey

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaman kaybı olmaz hocam günde 1 konu tekrar etseniz max 1 saatinizi alır daha 3 dan fazla var sınava yapılır her şey
Hocam tekrar sorun değil zaten çoğu konuyu az çok anladım sorun azıcık zor sorulduğunda hemen bocalıyorum yinede başlamaya değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek tek kendini eksik hissetettiğin konularda çalışma uap
Konu olarak değilde Zor sorulunca yapamıyorum hocam zor bi kaynak mı başlasam ne yapsam

Son düzenleme:

xragu

80+ Gold
Hocam tekrar sorun değil zaten çoğu konuyu az çok anladım sorun azıcık zor sorulduğunda hemen bocalıyorum yinede başlamaya değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu olarak değilde Zor sorulunca yapamıyorum hocam zor bi kaynak mı başlasam ne yapsam
o zaman bol bol soru çözüp yapamadıklarının cözümlerini izleyerek öğrenmen lazım

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular