Neler Yeni

Rehber Üniversite Sınavı Deneyimlerim, Çalışma Programım ve Dahası

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,432
İsim
Selman
Verilen şekerlerin ambalajlarını da aynı şekilde. Yerken de emerek değil dişlerimle kırarak yedim. Su içerken şişeyi de sıktırdım.
Şunlara bam güm gittim. Sınav kurallarında her ne kadar şeker takırdatmak, su şişesi çatırdatmak yasaktır demese de belli ve açık olan tek bir kural var:

Screenshot_2023-06-23-21-13-36-240_com.google.android.apps.docs-edit.jpg

Bunlar da bir nevi bu kuralın ihlali ancak tabi ki hiçbir görevlinin gelip de bu seslerden dolayı sizi ikaz edecek hali yok. En fazla yanındaki arkadaştan bir küfür yemişsindir o kadar.

Konunun geri kalanı için konuşacak olursam test kitabı tavsiyeleri ve hangi zamanda nelerin çalışılacağı konusu insanların merak ettiği bir konu ve ben de katılıyorum dediklerine. Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Yani diğer sınava giren kişileri sabote ettiniz, bu yaptığınız etik bir davranış değil.
Bir tarafta benim gibi sırf diğer sınava giren kişilerin dikkati dağılmasın diye sınav öncesinde hepsinin ambalajını açan, su içerken bile ses çıkmasın diye çok dikkatli davranan, düşünceli, adil bir sınav ortamı için çabalayan insanlar var. Diğer tarafta ise senin gibi bencil, insanların dikkatini bilerek dağıtanlar var. Sizin gibi insanlara gerçekten sinir oluyorum. Forumda olmasak başka şeyler de söylerdim...

majorw0w

80+ Silver
İş hayatında kaypak karaktersiz tembel yalaka biri olacagini şimdiden özetlemişsin. O sınavın hayrını göreceğini gram düşünmüyorum. 2 3 kişi eleyecegim diye kul hakkına girmen de cabası. Allah seninle aynı yerde olanlara sabır versin. Kuralmış. Sınav huzurunu bozmak yasak. Kuralda illa yazmıyor diye ahlâksız her hareketi yapmak nedir? Üniversiteye gidince buraya ağlamaklı konu açma dalga geçerim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom