Saygısız üslubuna insani bir şekilde cevap veriyorum. LGS'de 482.53 punla %0.85'e girdim. Sıralaman gerçekse tebrik ederim ama umrumda değil. Bu bir yarış. Sınav yönetmeliğinde böyle bir şey yok. İstediğim gibi yaparım, kimse de bir şey diyemez.Dostum buradaki meselenin zekayla gram alakası yok. Ama sen zavallı karaktersiz bir insansın.
Sınava geçen sene girdim ve 18k say yaptım öncelikle ve sıralamamı bir bok varmış gibi söylediğim içinde utanıyorum çalışan kazanır dünyanın kanunu budur ahahaha ben zekiyim deyince zeki olmuyorsun daha %1e bile giremediğin lgsde ben %0.46 yaptım. Şu an bunları sırf sen göt ol diye yazıyorum övünülecek ya da ayrıcalıklı bir durum falan değil bunlar düzenli çalışan herkes yapabilir.
Gelelim senin konunda kesinlikle bi psikiyatr'a görünmen lazım böyle bir kafa yapısı gerçekten çok tehlikeli bugün ufacık bi sınavda bunu yapan yarın ki yaşamında kim bilir neler yapar. Karaktersiz herif seni
çalış zarar etmezsinpeki lise 2 de çalışma başlayalimmi 9 tekrar edip
Çok aciliyeti yok. Ama sonraki senelerde rahat edeceğini kesinlikle söyleyebilirim.peki lise 2 de çalışma başlayalimmi 9 tekrar edip
bence kendine de zara veriyorsun böyle yaparakSilgiyi ihtiyaç duyduğumda açtım ve ambalajını normalin üstünde bir ses düzeyinde hışırdatarak açtım. Aynı şekilde peçeteyi de. Verilen şekerlerin ambalajlarını da aynı şekilde. Yerken de emerek değil dişlerimle kırarak yedim. Su içerken şişeyi de sıktırdım.
anladim o zaman biraz göz gezdiriyim günde 20 soru falanÇok aciliyeti yok. Ama sonraki senelerde rahat edeceğini kesinlikle söyleyebilirim.
9. sınıfta öyle ağır bir konu bildiğim kadarıyla yok. Üçgenler önemli bir konu ama. Ona ağırlık verebilirsin. 1-1.5 saat fazlasıyla yetecektir.anladim o zaman biraz göz gezdiriyim günde 20 soru falan
Senin ben neyse güzel kardeşim belki senin sayende istedi bölümü kazanamadı ve 20 kişinin önüne gecerek bir yer kazanamazsin insaalah sen senin gibiler OKUYUP DA ADAM OLAMAYANLARHerkes yapabilir bunu. Sorunlarım olmadığını söylemiyorum ama her ne olursa olsun o salondaki kişiler benim rakibim ve önemli sayılabilecek bir sınavda yarışıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her türlü yardımcı olmaya çalışırım, sorunuz olursu memnuniyetle cevaplarım.
Bu sınav için yapabileceğim en yüksek netimi yapmış olabilirim.bence kendine de zara veriyorsun böyle yaparak
Düzgün çalışmadım neredeyse zaten. Bu netlerle ortalama bir yere gidebileceğimi düşünüyorum. Zamanla ilgili de bir sıkıntım olmadı. 2 saat 20 dakika gibi bir sürede tüm soruları işaretlemiştim.Düzgün çalışan derece öğrencileri bırak şişeyi, inşaat sesini bile umursamadan yapabilecek seviyede oluyorlar o yüzden gerçekten iyi yaptığını düşünmüyorum. İnşallah da yapamamışsındır. Ben sınava girdiğimde damağım kuruduğunda su bile içmedim zamanla yarışmak için.
Normal işaretlemen çünkü eskiden 2 saat 15 dakika süre vardı ve daha eleyici oluyordu. Ne olduysa 2 saat 45 dakika yapınca oldu.Düzgün çalışmadım neredeyse zaten. Bu netlerle ortalama bir yere gidebileceğimi düşünüyorum. Zamanla ilgili de bir sıkıntım olmadı. 2 saat 20 dakika gibi bir sürede tüm soruları işaretlemiştim.
daha iyisini yapardın en azından 1-2 net daha fazla çıkarırdınBu sınav için yapabileceğim en yüksek netimi yapmış olabilirim.