Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim Wraith Esports VXE MAD R ve FGG Madlions MAD60/68 HE Ön Sipariş Fırsatı!!!

madlions nano68 kullanmış birisi olarak hiç beğenmediğimi hatta 5dk önce sattığımı belirtmek isterim
  2. O

🔥İndirim 🔥🔥 Attack Shark CM03 45x40 Mouse Pad 1000TL🔥🔥

hemen kaptım 1 tane @freygasm adamdır bir şey öneriyorsa alın geçin sorgulamayın :D
  3. O

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

He klavye de sahibiyim ama sadece fps oyunlarına girerken kullanıyorum ki bence ona bile gerek yok. oyunları çok fazla ciddiye alıyoruz ki bunun için aldığımız önlemler beklediğimizi vermiyor aslında farkında değiliz sadece sahip olmak yeterli geliyor. sağlam bir mental en iyi donanımdan daha...
  4. O

Rainy75 onun sayesinde aldım ve aşırı memnunum.
  5. O

Bütçe sorun değil. Rainy75 ve Nano68 Pro kullanıyorum.
  6. O

önerebileceğiniz bir model var mı gelmişken bence almalısın diyebileceğiniz tarz da bir model ?
  7. O

🔥İndirim GÜNCEL! Wraith Esports Yeni İndirimi BBLvsTL

980 tl indirim kullandım ilaç gibi geldi
  8. O

Hangi Mouse Önerirsiniz.

Razer Deathadder V3 Pro kullanıyorum. Superlight 2'yi denedim ama pek rahat bulmadım ve yapım kalitesinden de etkilenmedim. Viper V3 Pro oldukça rahat ve güzel bir mouse, beğendim ama fiyatı yüksek olduğu için iade ettim. Scyrox V6, Hitscan Hyperlight ve Maya X arasında sizce hangisini satın...
  9. O

Deathadder v3 pro sonrası hangi mouse önerirsiniz ?

Arkadaşlar 1.5 senedir aynı mouse kullanıyorum hiçbir şikayetim de yok açıkcası lakin klavye ve mousepad yenileyip yeni ürünler aldığım için siyah kalan v3 prom biraz gözüme batmaya başladı. Geçmişken tabi daha alt sınıf bir mouse da kullanmak olmaz. Bütçe sıkıntısı yok. Önerileriniz varsa...
  10. O

❌İndirim Bitti! Sennheiser Momentum True Wireless 4 8999TL

oyun için truthear zero alın geçin pişman olmazsınız. sennheiser hi-fi kulaklığını kullanmış birisi olarak hayatımda deneyimlediğim en kaliteli kulaklık markasıdır.
  11. O

🔥En Ucuz Magnezyum Kasalı Mouse Attack Shark R3 2900 TL🔥

son 1 ürünü de ben aldım hayırlısı gelsin bi bakalım
  12. O

alsam mı acaba arkadaşlar klavyeyi bebek mavisi aldık yanına güzel gider gibi geliyor ama şuan ki mousem da razer deathadder v3 pro kıyamıyorum da.
  13. O

forum olarak bu adamın kıymetini bilin inanılmaz birisi... razer deathadder v3 pro kullanıyorum 1 sene oldu alalı acaba alıp kenarda mı tutsam klavyemde rainy75 blue aslında fena durmazlar gibi geliyor :D
  14. O

Gateron Magnetic Jade Pro Switch [ALINIR]

bu ürünün pro versiyonunu istiyorum linkteki firma ile görüştüm ama pro getirmeyeceklermiş yakan zamanda.
  15. O

Gateron Magnetic Jade Pro Switch [ALINIR]

Satan varsa bana ulaşırsa sevinirim.
  16. O

Madlions Mad60HE PRO inceleme ve iqunix ez63 ile polling rate karşılaştırması.

son durum nedir hocam memnun musunuz bence nano68 ile mad68 R arasında kaldım sanırım ikisini de alacağım önerir misiniz ?
  17. O

🔥Madlions MAD68 HE Hall Effect Klavye 2.799 TL🔥

bugün canlı destek ile görüştüm ve aldığım bilgiler bu şekilde konuyu görünce yazmak istedim. Yurt dışı stokları değişiklik gösterebiliyor efendim. Bizdeki baz model değildir. Yurt dışındaki siteyi kontrol ettiğimiz zaman bizdeki model stokta kalmamış. Bizdeki model silver magnetic esport...
  18. O

İnceleme Türkiye'nin en büyük kasasını topladım!

öncelikle hayırlı olsun, yalnız en büyüğü olduğu tartışılır kasa olarak cooler master c700p kullanıyorum ve boş ağırlığı 23kg :ROFLMAO:
  19. O

Klavye Seçimimde Yardımcı Olur musunuz ?

hocam şuan kullandığım %60 compact. 75 üzeri olmasın benim için yeterli.
  20. O

Klavye Seçimimde Yardımcı Olur musunuz ?

hocam onun ne olduğunu dahi bilmiyorum...
Top Bottom