Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

Steam Paylaşımlı Hesap Fifa 24 Açılmıyor

bilmiyorum ki hocam bende öyle yapınca giriyor
  2. •KoRkMaZ•

Steam Paylaşımlı Hesap Fifa 24 Açılmıyor

bende de öyleydi abim için almıştım. ea online olacak steam offline olacak ve arka arka basmak lazım bende öyle açılıyordu
  3. •KoRkMaZ•

🔥İndirim Ryzen 7 9700X 3.80 Ghz 8 Çekirdek 40MB AM5 4nm TRAY 12.634 TL (6 TAKSİT)

fps konusunda ben de öyle duydum çok az geride 9700x ancak diğer tüm özelliklerde önde puan
  4. •KoRkMaZ•

🔥İndirim Ryzen 7 9700X 3.80 Ghz 8 Çekirdek 40MB AM5 4nm TRAY 12.634 TL (6 TAKSİT)

amazonda da var satışı var . orası daha güvenilir olabilir sonuçta bu tarz işlemciler kolay kolay sorun çıkmıyor
  5. •KoRkMaZ•

Bu sistem darboğaz yaparmı

kasa kaç mm destekliyor hocam
  6. •KoRkMaZ•

DFS bilgisayar satıyor. idefixten hiç almadım. güvenilir mi değil mi bilmiyorum. aralıkta da aynı fiyatlardaydı. ayrıca 6 taksit imkanı var...
  7. •KoRkMaZ•

bu işlemci ısınıyor iyi bir soğutucu almanız lazım
  8. •KoRkMaZ•

2k 4k da dar boğaz olmaz
  9. •KoRkMaZ•

Corsair hs80 max vs hyper x cloud 3 wirelles

bende hs80 max var aşırı memnunum heleki ses ve mikrofon muhteşem. kulaklığı tak çal müziği. sabaha kadar dinlersin o derece. mic de cs2 de çok iyi adamlar soruyor mikrofon markası ne diye. fps oyunlarında ses kasma olayını da cloud 3 iyi diyorlar ama kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim
  10. •KoRkMaZ•

Bunun ödemesini aylık çekecek değil mi?

AYLIK YQPMIŞSINIZ HOCAM
  11. •KoRkMaZ•

Yardım Oyun odası duvarı için dekor ürünler arıyorum önerir misiniz

örtüden ziyade katı bişey olsa daha iyi olur düşmesin falan
  12. •KoRkMaZ•

Yardım Oyun odası duvarı için dekor ürünler arıyorum önerir misiniz

duvarlara bişeyler asmadım hiç denemedim de nasıl durur diye böyle de çok boş duruyor. dekor sade şeyler önerebilir misiniz lütfen link bırakın inceleyip almak istiyorum bütçe sınırı yok
  13. •KoRkMaZ•

🔥İndirim 🔥 🔥 MSI Spatium M371 500GB SSD 970TL (iyzico) İlk sipariş ile toplamda 600TL İNDİRİM 🔥 🔥

yok reis fiyat düşük zaten de okuma yazma benim gibiler için önemli o yüzden benim için düşük. arkadaş ayı gibi anırmış ağlamış ne işine yarıcak diye de. cahillik yapmış günlük kullanımda iş görür bu fiyata zaten. fiyat iyi. sadece düşük hızda bedava olsa almıyorum işime yaramayacağı için...
  14. •KoRkMaZ•

🔥İndirim 🔥 🔥 MSI Spatium M371 500GB SSD 970TL (iyzico) İlk sipariş ile toplamda 600TL İNDİRİM 🔥 🔥

sen harbi sorunlusun. muhasebe işi yapıyorum programlar caps açık yazıyı kabul ettiği için öyle kalmış. sonradan farkettim küçülttüm uğraşmamak için de başa dönüp silmedim. şimdi sen bi psikoloktan randevu al. ne memnuniyetsizliği. ben kullanmadığım için hızı düşük işime gelmedi tercih edenler...
  15. •KoRkMaZ•

Sistemim iyi ama fps drop ve takılmalar yaşıyorum

tekli ramlerde bu sorun oluyordu dual yapmak sorunu çözer büyük ihtimal
  16. •KoRkMaZ•

Sistemim iyi ama fps drop ve takılmalar yaşıyorum

ram çift slot mu tek mi
  17. •KoRkMaZ•

Yardım 200GB Fazla Kullanım Alanı ve Virüs (Realme C55)

dolu olan tarafı bilmiyorum ancak ekrana sürekli vidyo gelme olayı indirdiğin bir uygulamadan kaynaklıdır. bilindik markalar hariç diğer tüm uygulamalar virüslü oluyor isilin hepsi
  18. •KoRkMaZ•

Yardım 200GB Fazla Kullanım Alanı ve Virüs (Realme C55)

uygulamada virüs engelleme programı var mı, bir de diğer bölümünde ne var
Top Bottom