Hocam ben hepsini kullandım sadece %20 ve ilk siparişe 300TL Kampanyasını onaylamış. %50 onaylamamış.Aldığını söylemişsin de bütün kampanyalardan aynı anda faydalanıldığından emin miyiz?
Bu fiyata başka ssd önerebilir misiniz Gaminggen'den bunun stoğu bitmiş.
iyzicoya para atıp ordan mı alışveriş yapmamız lazım anlamadımArkadaşlar %20 , bu güne özel %50 ve ilk siparişe 300tl ile 970TL ye geldi bebek gibi oldu valla
Belki benim ilk siparişim için 300tl verdi anlamadım üçüne de katıldım kampanya olarak 1579TL SSD 616.80TL iade verdi.
Sanırım 2 tane kampanya birleşiyor.
Edit : 300TL VE 316.80TL İade verdi gerisini siz hesaplayın.
Edit 2 : Ürünü stoktan kaldırdılar.
MSI Spatium M371 500GB PCIe NVMe Okuma 2200MB - Yazma 1150MB M.2 SSD
SPATIUM , yüksek performanslı depolama ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlandı. Yüksek kaliteli, yüksek yoğunluklu 3D NAND flash ile üretilen SPATIUM SSD’ler profesyoneller…www.gaming.gen.tr
sen harbi sorunlusun. muhasebe işi yapıyorum programlar caps açık yazıyı kabul ettiği için öyle kalmış. sonradan farkettim küçülttüm uğraşmamak için de başa dönüp silmedim. şimdi sen bi psikoloktan randevu al. ne memnuniyetsizliği. ben kullanmadığım için hızı düşük işime gelmedi tercih edenler alabilir yazmışım. sadece eleştrimek için yazan boş bir insan müsvettesisinokuma hızı çok düşük hebele hübele bu fiyata anca çıkma ürün bulursun yine bu hızlarda olur ayrıca kaçınızın yüksek hıza ihtiyacı var bu neyin memnuniyetsizliği bir de caps açmış çok düşük diye yazıyor olm sen ne iş yapıyorsun pc de de yüksek hızlara ihtiyaç duyuyorsun az anlatsana?
iyzico sanal akrt oluşturup iyzicoya para atmalıyım diye biliyorumYok hocam iyzico ile ödeme adımında kartınla ödeme yapabilirsin.
yok reis fiyat düşük zaten de okuma yazma benim gibiler için önemli o yüzden benim için düşük. arkadaş ayı gibi anırmış ağlamış ne işine yarıcak diye de. cahillik yapmış günlük kullanımda iş görür bu fiyata zaten. fiyat iyi. sadece düşük hızda bedava olsa almıyorum işime yaramayacağı için. hayırlı olsunAynen öyle bir olay var hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lexar falan alcağıma msi alalım dedim zaten depolama için alındı yeterli gelicektir ki 970tl bedava arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar hali hazırda 512gb takılıydı bunu ekstra 2.ssd olarak m2 yuvasına takacağım iade edeyim mi bu fiyata aldım sonuçta? Bak içimi kararttın hocam
Yok hocam ben para falan atmadım ödeme adımında bir kartımı seçtim, bitti gitti aynı telefon numarasıyla sanırım ordan geliyor.iyzico sanal akrt oluşturup iyzicoya para atmalıyım diye biliyorum
papara kartım ile yaparsam nasıl iyzico olucak anlamadım
hocam lexar ssd yi aldım cashback papara ya mı iyzicoya mı gidicekYok hocam ben para falan atmadım ödeme adımında bir kartımı seçtim, bitti gitti aynı telefon numarasıyla sanırım ordan geliyor.
iyzico uygulamasından kampanyaya katıl dediysen ve ödeme adımında iyzico ile öde seçeneğini seçtiysen 5dk içinde gelmesi lazım. İyzico hesabına.hocam lexar ssd yi aldım cashback papara ya mı iyzicoya mı gidicek
birde secim falan yapmadım böyle cok basit geldi atladığım bir kampanya yoktur değilmi