Gurkanpiro
80+ Platinum
Dramı varmı bı kontrol edin yoksa bu fıyatlarda kıoxıa alın
dememişimiyzico uygulamasından kampanyaya katıl dediysen ve ödeme adımında iyzico ile öde seçeneğini seçtiysen 5dk içinde gelmesi lazım. İyzico hesabına.
siparişi iptal ederim heralde(umarım)iyzico uygulamasından kampanyaya katıl dediysen ve ödeme adımında iyzico ile öde seçeneğini seçtiysen 5dk içinde gelmesi lazım. İyzico hesabına.
Dediklerimi yapıp sipariş verdememişim
Mesaj otomatik birleştirildi:
siparişi iptal ederim heralde(umarım)
Hocam gaming.gen de geçerli iyzico o yüzden zaten 970tlDramı varmı bı kontrol edin yoksa bu fıyatlarda kıoxıa alın
dramli ssdler daha uzun omurlu oluyor varsa bunda ıyı ama yoksa 150 200 koyup dramli uzun omurlu ssd alınmalı benceDediklerimi yapıp sipariş ver
Hocam gaming.gen de geçerli iyzico o yüzden zaten 970tl
hocam kimliği girmem gerekiyormu yoksa girmedende kampanyaya dahl olabiliyormuyuziyzico uygulamasından kampanyaya katıl dediysen ve ödeme adımında iyzico ile öde seçeneğini seçtiysen 5dk içinde gelmesi lazım. İyzico hesabına.
Hocam iyzico kampanyası gaming de geçerli napalım, 970tl bedava yani gelen iade ile de rdr2 çektimdramli ssdler daha uzun omurlu oluyor varsa bunda ıyı ama yoksa 150 200 koyup dramli uzun omurlu ssd alınmalı bence
ben onaylattım, sende onaylatıp sipariş ver nolur nolmazhocam kimliği girmem gerekiyormu yoksa girmedende kampanyaya dahl olabiliyormuyuz
olmazsa yine iade ederim sorun yokHocam iyzico kampanyası gaming de geçerli napalım, 970tl bedava yani gelen iade ile de rdr2 çektim
ben onaylattım, sende onaylatıp sipariş ver nolur nolmaz
Valla hocam, a550bn serisi kovalıyordum ama düşmedi. Bu 800 liraya gelince aldık mecbur. Fanı çok sesli olmadıkça sorun olmaz, zaten sistem çok yük isteyen bir şey değil.Hayırlısı olsun hocam güle güle kullanın
tertemiz bende rdr2 aldımValla hocam, a550bn serisi kovalıyordum ama düşmedi. Bu 800 liraya gelince aldık mecbur. Fanı çok sesli olmadıkça sorun olmaz, zaten sistem çok yük isteyen bir şey değil.
Gelen paraya da su faturasını ödedim