bu ürün uygun olabilir ama diğer ürün mantıklı değil bence . 2 bin küsüre 7k okuma yazmalı ürünler varHer yerde 1400tl den başlıyor hocam 970tl ye aldık işte daha ne olsun
7k okumayı napcanız hocam m371 yeterli bana günlük kullanım ve oyunlar için. Zaten 970tl oldugu için aldım yoksa 1500tl vermem.bu ürün uygun olabilir ama diğer ürün mantıklı değil bence . 2 bin küsüre 7k okuma yazmalı ürünler var
7k okumayı napcanız hocam m371 yeterli bana günlük kullanım ve oyunlar için. Zaten 970tl oldugu için aldım yoksa 1500tl vermem.
bu okuma yazma işlerine neden bu kadar takılıyorsunuz bu kadar takıntıya gerek yok. ram konusuda aynı adam 5200 mhz yerine 5600 alınca kanatlanıp uçarım sanıyor ama bunlar sinek kadar farklar.
fiyat iyi ihtiyacı olan alsın msi..
Hocam siz şunu anlamıyorsunuz galiba 500gb ssd msi 970tl ye aldık , bende biliyorum 2k ya 1tb almayı demek bütçemiz bu kadarmış veya ihtiyacımız buymuş şu hızlara falan takılmayın mis gibi ssd işte msi marka 500gb ssd m2 nerden buluncak 970 küsür liraya allah için.Kingston Technology SNV3S/1000G 1 TB 2280 NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston Technology SNV3S/1000G 1 TB 2280 NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
1tb olması yönünden iyi bence.
Olabilir hocam ben zaten bunları paylaşmadım konudaki ürün hakkında konuşuyoruz ihtiyacı olan alsın bitti gittiKingston Technology SNV3S/1000G 1 TB 2280 NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston Technology SNV3S/1000G 1 TB 2280 NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
1tb olması yönünden iyi bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
MSI dışındaki diğer ssd ler piyasadan daha pahalı onu söylüyorum.
Kampanya bittimi acaba?Hocam siz şunu anlamıyorsunuz galiba 500gb ssd msi 970tl ye aldık , bende biliyorum 2k ya 1tb almayı demek bütçemiz bu kadarmış veya ihtiyacımız buymuş şu hızlara falan takılmayın mis gibi ssd işte msi marka 500gb ssd m2 nerden buluncak 970 küsür liraya allah için.
Olabilir hocam ben zaten bunları paylaşmadım konudaki ürün hakkında konuşuyoruz ihtiyacı olan alsın bitti gitti
Hocam forumda bir konusu vardı iyzico indirip üye olucaksınız. %20 kampanaya katılıcaksınız ve 300tl kampanyasına sonra gaming den satın alıcaksınız iyzico ile.@Yukosss hocam bu olayı nasıl yapacağız yardımcı olma şansın var mı? Daha bugün 2. M2'yi alayım dedim az çok araştırma yaptım ama gözüme kestirememiştim. MSI çok sevdiğim marka yazma okuma hızına bakmadan bunu almak istiyorum.
peki ömrü nasıldır hocam okuma yazma düşükse herhalde ömre yatırmışlardırOKUMA YAZMA ÇOK DÜŞÜK tercih edenler alabilir tabi
hocam bir şey sorucam şuan %50 indirim kampanyası bitmiş fakat ilk siparişe 300tl var o işe yarıyor mu?Dediklerimi yapıp sipariş ver
Hocam gaming.gen de geçerli iyzico o yüzden zaten 970tl