Neler Yeni

Corsair hs80 max vs hyper x cloud 3 wirelles

Wentra

80+
Merhaba bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım benim için önemli olan oyun performansı ve müzik performansı daha farklı kablosuz kulaklık önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
bende hs80 max var aşırı memnunum heleki ses ve mikrofon muhteşem. kulaklığı tak çal müziği. sabaha kadar dinlersin o derece. mic de cs2 de çok iyi adamlar soruyor mikrofon markası ne diye. fps oyunlarında ses kasma olayını da cloud 3 iyi diyorlar ama kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Merhaba bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım benim için önemli olan oyun performansı ve müzik performansı daha farklı kablosuz kulaklık önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz.
Bu siteden karşılaştırabilirsin.

1738058483164.png

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,774
İsim
Oğuz
Bu siteden karşılaştırabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
Tamamiyle fiyasko bir site. Ayrıca bu testler temel ses üzerinden değerlendiriliyor. Basit bir EQ ile bile ses kalitei 2-3x katına çıktığı için bu siteye bakarak kulaklık almayın. Bu siteye bakarsan sözde Cloud 3 daha iyi HS80 Max'den ama yanına yaklaşamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle oyun kulaklığı için hem rekabetçi oyunlarda kastıracak hem de müzik kalitesi iyi olacak dersen böyle bir kulaklık çok zor. Sadece rekabetçi oyun oynarım diyenler için alınacak kulaklıklar Cloud 3 Wireless - Blackshark V2 Pro olur.
Her şeyi yapmak isteyen biri için alınacak kulaklık HS80 Max. Yoksa müzik dinlerken Cloud 3 falan kulak tırmalıyor. Her şarkıda anlamsız bass yoğunluğu çekilecek bir şey değil. O yüzden Dolby ile düzgün bir EQ yaparsan HS80 Max alacağın en iyi kulaklıklardan biri.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Erdem çay
4.650 fiyata cloud 3 wireless
8. 399 fiyata hs80 max

Fiyatlar benim için etken olduğu için cloud 3 ün iki katı fiyatına hs80 max almazdım. Evet daha iyi olabilir fakat iki katı fiyat farkını verecek kadar değil.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Tamamiyle fiyasko bir site. Ayrıca bu testler temel ses üzerinden değerlendiriliyor. Basit bir EQ ile bile ses kalitei 2-3x katına çıktığı için bu siteye bakarak kulaklık almayın. Bu siteye bakarsan sözde Cloud 3 daha iyi HS80 Max'den ama yanına yaklaşamaz.

Öncelikle oyun kulaklığı için hem rekabetçi oyunlarda kastıracak hem de müzik kalitesi iyi olacak dersen böyle bir kulaklık çok zor. Sadece rekabetçi oyun oynarım diyenler için alınacak kulaklıklar Cloud 3 Wireless - Blackshark V2 Pro olur.
Her şeyi yapmak isteyen biri için alınacak kulaklık HS80 Max. Yoksa müzik dinlerken Cloud 3 falan kulak tırmalıyor. Her şarkıda anlamsız bass yoğunluğu çekilecek bir şey değil. O yüzden Dolby ile düzgün bir EQ yaparsan HS80 Max alacağın en iyi kulaklıklardan biri.
Fiyasko dediğin site userbenchmark gibi bir şey değil.
Siteyi az incelersen nasıl kıyaslama yapıldığını anlarsın.
Eq ayarlamalarından da bahsediyor zaten vasat Eq yazılımı vs. Diye belirtiyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,774
İsim
Oğuz
Fiyasko dediğin site userbenchmark gibi bir şey değil.
Siteyi az incelersen nasıl kıyaslama yapıldığını anlarsın.
Eq ayarlamalarından da bahsediyor zaten vasat Eq yazılımı vs. Diye belirtiyor
Bu verilere bakarsak Cloud 3 daha iyi öyle mi? :D
Kulaklık dediğin şey genel olarak değerlendirilecek bir şey değil. Her kulaklığın özelliği ve sunduğu şey farklı.
Bass profilini öne çıkarıp aa daha fazla puan almış demek saçmalıktan ibaret çünkü zaten Cloud 3'de kulak tırmalayan şeylerden biri bassları.
Zaten üstte yazdım. Eğer sadece rekabetçi oynayan biriyseniz Cloud 3. Her şeyi yapıyorsanız HS80 Max.
Denemediğiniz bir şey için gelip site verileri atmayın. Eğer cidden kullandıysanız gelin yorum yapın.
Cloud 3 daha iyi olmayı bırak yanına yaklaşmasına bile imkan olacak bir kulaklık değil.

Ayrıca EQ da her kulaklıkta aynı olmuyor. Cloud 3 yaptığım EQ'lar ile bile çok iyi sesler yakalayamadım ben ama HS80 Max ile doğal halinden 3-4 kat daha iyi ses çıkıyor EQ yapınca.

Ha bu arada fiyat olarak değerlendirirsek şu an için Cloud 3 Wireless. HS80 Max 6 bin bandına düşer mi bilmiyorum ama acele yoksa biraz beklenebilir. Beklenmiyorsa 6400 fiyata bence Blackshark V2 Pro tercih edilebilir.

Wentra

80+
Kulaklık dediğin şey genel olarak değerlendirilecek bir şey değil. Her kulaklığın özelliği ve sunduğu şey farklı.
Bass profilini öne çıkarıp aa daha fazla puan almış demek saçmalıktan ibaret çünkü zaten Cloud 3'de kulak tırmalayan şeylerden biri bassları.
Zaten üstte yazdım. Eğer sadece rekabetçi oynayan biriyseniz Cloud 3. Her şeyi yapıyorsanız HS80 Max.
Denemediğiniz bir şey için gelip site verileri atmayın. Eğer cidden kullandıysanız gelin yorum yapın.
Cloud 3 daha iyi olmayı bırak yanına yaklaşmasına bile imkan olacak bir kulaklık değil.

Ayrıca EQ da her kulaklıkta aynı olmuyor. Cloud 3 yaptığım EQ'lar ile bile çok iyi sesler yakalayamadım ben ama HS80 Max ile doğal halinden 3-4 kat daha iyi ses çıkıyor EQ yapınca.
Peki hs80 max ile nasıl güzel bir EQ ayarı yaparım

Ha bu arada fiyat olarak değerlendirirsek şu an için Cloud 3 Wireless. HS80 Max 6 bin bandına düşer mi bilmiyorum ama acele yoksa biraz beklenebilir. Beklenmiyorsa 6400 fiyata bence Blackshark V2 Pro tercih edilebilir.
Hocam galiba blackshark v2 pro kronik sorunlu ve müzik kalitesi iyi değilmiş duyduğuma göre

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,774
İsim
Oğuz
Peki hs80 max ile nasıl güzel bir EQ ayarı yaparım
Dolby Access indiriyorsun Microsoft Store'dan. 40-50 TL gibi bir fiyatı vardı en son (Tek seferlik ödüyorsun)

Hocam galiba blackshark v2 pro kronik sorunlu ve müzik kalitesi iyi değilmiş duyduğuma göre
Müzik olarak hiç bir oyuncu kulaklığından çok iyi sonuçlar bekleme çünkü amaçları bu değil. Müzik kulaklıkları gibi her frekansta ses verebilen şeyler değiler. Ses kasma amaçlı oldukları için belli frekans aralıkları daha ağır basıyor fakat EQ ile bazıları iş görüyorlar. HS80 Max bu konuda fena değil dinletiyor. Cloud serisi berbat. Blackshark ise ortalama diyebilirim ben.

Top Bottom