Arama sonuçları: *

1. B

Atatürk ve Çağdaş Türkiye Zamanı + Kuran-ı Kerim İçin Kitap Öneri

Hazır Mustafa Kemal Atatürk hakkında kitap okurken Falih Rıfkı Atay'ın Atatürk'ün hatıraları kitabını okumanı da tavsiye ederim milli mücadeleye girişi ve ve Samsun'a çıkarken yaşadığı zorlukları anlattığı güzel bir kitap
  2. B

Yardım am4 anakart önerisi lazım. anakart bozuldu

ASRock b550 HDV ben kullanıyorum R5 5600 Rx 6700 sistemde SSD ram slotu falan güzel tam fp ürün ama bütçene göre daha farklı şeylerde bakabilirsin .
  3. B

Bannerlord güvenilir birine benzemiyorsun

Kendi yanında gezdir köylere gir onlar oto topluyor yoksa ilk kurulduğunda krallık çok güçsüz olduğundan çok düşman olduğundan esir düşüyor
  4. B

Çözüldü✓ Ark Survival Evolved ekranda titreme

Hmm şuan silip yüklüyorum düzelmezse katlanacağım böyle bakalım teşekkürler yardım için 1724603698 Normalde kapalıydı açtım gene değişmedi onla alakası yok gibi
  5. B

Önceki monitörümde böyle bir sorun yoktu 360 hz dell alianware e geçtim ondan sonra denk geldim bu soruna ascendedda FPS çok düşük oluyor 1080p düşük ayarlarda oynayabiliyorum Rx 6700 r5 5600 le
  6. B

Merhaba ben hem survival ascended hem evolved oynuyorum . Ascended da bir problem yok evolved da ekranda ağaçlar ve ağaç yapraklarında suda titreme var hareket halindeyken ; Hz değiştirdim, çözünürlük değiştirdim ama problem geçmedi yardımcı olabilecek varsa sevinirim .
  7. B

Zotac 4060 ekran kartları iyi mi?

O sistem fiyatına göre güzel Rx 6700 var bende sende çoğu oyunda rahat orta yüksek ayarlarda takilirsin ama PSU kasa soğutma nasıl bilmiyorum
  8. B

RX 6900 XT vs RTX 4060 Tİ vs RTX 3080 Tİ

Bendede Rx 6700 var bendede gram ısınma sorunu yok
  9. B

WİNDOWS 11 geçilmeye değermi?

Altta yazan arkadaşa katılıyorum uzun uzun win 10 win 11 format ve denemelerden sonra valorant mb2 CS2 de ben win 11 de win 10 a göre daha iyi FPS aldım güncel olması baya etkiliyor
  10. B

Yardım Bu monitör nasıl alınır mı ?

Benimde 240hz monitörüm bozuldu bugün 165hz 240hz 360hz 1080p 2k monitörlere baktım 360 hz almaya karar verdim AOc ürünlerine bakabilirsiniz va panalde ghosting sıkıntısı olabiliyormuş ama bu üründen başka çok opsiyon yok
  11. B

Yardım Bu monitör nasıl alınır mı ?

G3 kronik sorunlu deniyordu va olduğu için g4 de böyle problem yok gibiymis galiba
  12. B

Ram MHz problemi patriot viper steel

Şuan 3000mhz de hata almadım ama 3200 yapınca hata alıyorum kararsız kaldım
  13. B

CL değeri gecikme ile alakalı ondan olduğunu sanmıyorum eğer bilgili biri yazmazsa ince hesaptan değişim yada iade istemeyi düşünüyorum
  14. B

İkisinide patriot viper steel 3200mhz 36 gb olarak aldım
  15. B

Merhaba ben Patriot viper steel 32 gb tek slot ram kullanıyordum (3200mhz) bir sıkıntı yoktu bugün dün 2. Slot için aldığım ram geldi ilk Rami amazondan ikincisini ince hesaptan aldım biostan baktığımda Max 2666 yapabiliyorum şuan 3200mhz yaptığımda PC açılmıyor hata veriyor . CPU Z den baktım...
  16. B

3. Sistem toplama umarım bu sefer olmuştur yorumlarsanız sevinirim

Kasa + PSU kötü eğer nwidia zorunlu almayacaksan https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-unique-ryzen-5-7500f-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-47582 bunu alabilirsin
  17. B

Halka arzdan zarar edermiyim

4.5m katılım gerçekleşen arz var geçmişte borsada 8m insan var 1697270843 Aynı şeyi diyorum neden bana atıyorsun
  18. B

Kardeşim Max 1.5k lik verecek bence ortalama 3.2m katılım oluyor . %300 artması fiyatının çok zor
  19. B

50m lotu var tab gıdanın tarkim gibi olması çok zor bence 5. Güne falan tavan bozabilir ytd
Top Bottom