Çözüldü✓ Ark Survival Evolved ekranda titreme

Reaksiyon skoru
85
Merhaba ben hem survival ascended hem evolved oynuyorum . Ascended da bir problem yok evolved da ekranda ağaçlar ve ağaç yapraklarında suda titreme var hareket halindeyken ; Hz değiştirdim, çözünürlük değiştirdim ama problem geçmedi yardımcı olabilecek varsa sevinirim .

ase zaten eski ve sorunlu bir oyun herseyi lowa alip pvp atiyorsun sadece titremeyi falan da gormezden gel yakinda tamamen kapanir zaten

ase zaten eski ve sorunlu bir oyun herseyi lowa alip pvp atiyorsun sadece titremeyi falan da gormezden gel yakinda tamamen kapanir zaten
Önceki monitörümde böyle bir sorun yoktu 360 hz dell alianware e geçtim ondan sonra denk geldim bu soruna ascendedda FPS çok düşük oluyor 1080p düşük ayarlarda oynayabiliyorum Rx 6700 r5 5600 le

Önceki monitörümde böyle bir sorun yoktu 360 hz dell alianware e geçtim ondan sonra denk geldim bu soruna ascendedda FPS çok düşük oluyor 1080p düşük ayalarda oynayabiliyorum Rx 6700 r5 5600 le
ark oyle bir oyun ki en kral sistemi toplasan yine sorun yasarsin oyle diyim sana adamalar beceremiyolar optimizasyon isini 4090 li pc de adamlar 40 fps aliyorlar sen dusun

Merhaba ben hem survival ascended hem evolved oynuyorum . Ascended da bir problem yok evolved da ekranda ağaçlar ve ağaç yapraklarında suda titreme var hareket halindeyken ; Hz değiştirdim, çözünürlük değiştirdim ama problem geçmedi yardımcı olabilecek varsa sevinirim .
Gsync yada freesync kapat düzelir.

ark oyle bir oyun ki en kral sistemi toplasan yine sorun yasarsin oyle diyim sana adamalar beceremiyolar optimizasyon isini 4090 li pc de adamlar 40 fps aliyorlar sen dusun
Hmm şuan silip yüklüyorum düzelmezse katlanacağım böyle bakalım teşekkürler yardım için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gsync yada freesync kapat düzelir.
Normalde kapalıydı açtım gene değişmedi onla alakası yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628