Neler Yeni

Atatürk ve Çağdaş Türkiye Zamanı + Kuran-ı Kerim İçin Kitap Öneri

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Arda doğan
EN ALTA BAKIN!

Bunlar nasıl Atatürk Ve O Zamanın Türkiyesini zsiyasal Ekonomist Durumları Tam Anlamıyla Bilmek İstiyorum Bu Kitaplar Nasıl Yayınlara Baktım Güvenilir Diyorlardı Tavsiyeniz Var Mı? Kuran-ı Kerim Alcam Daha Birçok Kitap Alcam Din İşleri Neymiş Bunun İçinede Giricem Günümüz Türkiyesini Okuduktan Sonra Türkler Kimdir Nerden Gelmiştir Töre Ve yöreleri Nedir Şimdiye Kadarki Devletleri İmparatorlukları Nelerdir Bunlarıda Araştırmak İstiyorum Bunlar Bu Kitaplardan Sonra Ama Onun İçin Ayrı Bi Konu Açıcam

Arabasevdalısı

80+ Bronze
EN ALTA BAKIN!

Bunlar nasıl Atatürk Ve O Zamanın Türkiyesini zsiyasal Ekonomist Durumları Tam Anlamıyla Bilmek İstiyorum Bu Kitaplar Nasıl Yayınlara Baktım Güvenilir Diyorlardı Tavsiyeniz Var Mı? Kuran-ı Kerim Alcam Daha Birçok Kitap Alcam Din İşleri Neymiş Bunun İçinede Giricem Günümüz Türkiyesini Okuduktan Sonra Türkler Kimdir Nerden Gelmiştir Töre Ve yöreleri Nedir Şimdiye Kadarki Devletleri İmparatorlukları Nelerdir Bunlarıda Araştırmak İstiyorum Bunlar Bu Kitaplardan Sonra Ama Onun İçin Ayrı Bi Konu Açıcam
İlber hocayı öneririm ama o dönemede nokta tutsada anlatım amacı sadece o dönemi anlatmak olan bir kitap değil, köy enstitüleri ilgili olan ama dönemin bu konudan yola çıkarak konjonktürel, ve reel bakış açısından o dönemde tbmm deki tutumları, belirli güçleri ve tek parti rejiminin eksilerini işlerken , çağdaş atatürk türkiyesinin ani gelişimine dem vurarak 25 li yıllar ile dp nin işk 2 yılına kadar kapsayıcıydı, internette bulursam senin içinde öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş
EN ALTA BAKIN!

Hazır Mustafa Kemal Atatürk hakkında kitap okurken Falih Rıfkı Atay'ın Atatürk'ün hatıraları kitabını okumanı da tavsiye ederim milli mücadeleye girişi ve ve Samsun'a çıkarken yaşadığı zorlukları anlattığı güzel bir kitap

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,023
İsim
Mehmet Aslan
EN ALTA BAKIN!

Dönemi anlamak için hatıratlardan ilerlemen daha doğru olur. Başta Falih Rıfkı olmak üzere görev yapmış önemli isimleri araştır hatıratlarını topla. Atatürk ün özel hayatını merak ediyorsan Murat Bardakçının Makbule kitabını öneririm. Orta Asya Türk tarihi konusunda direk Kronik Kitap Yayınevinin bütün kitaplarını topla.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dönemi anlamak için hatıratlardan ilerlemen daha doğru olur. Başta Falih Rıfkı olmak üzere görev yapmış önemli isimleri araştır hatıratlarını topla. Atatürk ün özel hayatını merak ediyorsan Murat Bardakçının Makbule kitabını öneririm. Orta Asya Türk tarihi konusunda direk Kronik Kitap Yayınevinin bütün kitaplarını topla.
Eyw teşekkür ederim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,846
İsim
Oğuz
İlber Ortaylı giriş düzeyi ve soru cevap tarzında. Yine de çok bilinmedik bilgiler de var. Bilgi tazelemek için ve başlangıç için alınır.
Lord Kinross ise en sevdiğim Atatürk kitaplarından biri.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlber Ortaylı giriş düzeyi ve soru cevap tarzında. Yine de çok bilinmedik bilgiler de var. Bilgi tazelemek için ve başlangıç için alınır.
Lord Kinross ise en sevdiğim Atatürk kitaplarından biri.
İkisinide aldım.bu listedekileri komple aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,964
Üyeler
167,751
Son üye
canthegreatt
Top Bottom