Arama sonuçları: *

1. SEmrey

Uzaktan arkadaşımla film nasıl izlerim?

watch2gether
  2. SEmrey

Bilgisayarı açma tuşuna bastığım gibi kapanıyor

çözdüm knk ram ile ilgili sıkıntıymış. Silgi ile sildim düzeldi, sağ olasın
  3. SEmrey

Bilgisayarı açma tuşuna bastığım gibi kapanıyor

Merhaba, Bilgisayarı açma tuşuna bastıktan 1-2saniye sonra kapanıyor. Işıklar bir anlık gelip gidiyor? Ne yapabilirim tam oalrak neyde sorun var
  4. SEmrey

🔥İndirim 6 tane cornetto 55₺

Bende denedim olmadı, aslında 6 tane cornet 150TL'ye alınır gibi geliyor. Durduk yere aklıma girdi
  5. SEmrey

Max 4000 TL Mouse Önerisi

https://wraithesports.com/products/ninjutso-sora-v2 Bu mouse'u öneririm şahsen 1000hz olarak geliyor ve gayette yeterli en kötü sonra kafan takılırsa 8000hz'e ekstra para biriktirip 8khz dongle alabilirisn. Şahsen ben 8000hz ile 1000hz arasında öyle ciddi bir fark hissetmiyorum. Aktif olarakta...
  6. SEmrey

Son harfi ile yeni bir oyun yaz

Ultima Online
  7. SEmrey

Ryzen 5 5600 ile Ryzen 5 5500 arasındaki fark çok var mı ?

Kesinlikle Ryzen 5 5600 daha iyi, arada ki fark çok uçuk değilse yapıştır. 1739364849 Buradan direkt karşılaştırmasına bakabilrisiniz.
  8. SEmrey

CONNECTGAME Garantiye Nasıl Ulaşacağım

Geçmiş olsun hocam. Connectgame'de konuşabileceğin birisini bulman çölde su bulmandan daha zor, kolay gelsin.
  9. SEmrey

Yardım Mousepad klassegear ?

Orijinal longteng değil bu, klassenin kendi mousepad'i ama alınır güzel mousepaddir. Şahsen bu bütçeye çıkıyorsam ben QCK alırdım
  10. SEmrey

Bu 3 Mouse'dan sizce hangisi?

Bide şöyle düşün evine kutusu açılmış mouse geliyor. Senden önce bir başkası beğenmemiş ve iade etmiş.
  11. SEmrey

Mesela bir mouse'da yan tuşlarım çalışmamaya başladı, garantiye yolladım adamlar düzeltip yolladılar. Diğer bir mouse'umda scroll tekerleğinde sapmalar oluyordu adamlar Encoder değiştirip bide üstüne 0 skatez takıp yolladılar. Yani nedense hiç bu tür durumlarda kapıdan çevrilmedim. Eminim sorun...
  12. SEmrey

Niye iade politikasına takılıyorsunuz hiç anlamıyorum. Adamlar açılmış paketli ürünü iade almıyor. Eğer onun dışında bir problem yaşarsanız yardımcı olup tamirini yapıyorlar ( Düşürüp kırmadığınız veya bilerek zarar vermediğiniz sürece.)
  13. SEmrey

Çözüldü✓ Yüksek hz mouse pc yi yorar mı

Ayrıca 1700 TL'ye 8000hz kullanabileceğin mouse yok ki. Ajazz dışında tabii. Hangi mouse'u düşünüyorsun
  14. SEmrey

Hz işi bana göre boş geliyor. Elle hissedilir bir şey yok bana göre. Birden fazla mouse denediğim halde Lamzu Maya4K, Superlight 2 gibi üst seviye mouselar olan. Boşa fazladan şarjın gidiyor. Örnek olarak 1000hzde 100 saat pil ömrün varsa. 8000hz'de 30 saat kullanıyorsun gibi bir şey.
  15. SEmrey

8000hz'de boşta iken mi işlemciyi o kadar kullanır?
  16. SEmrey

Bluetooth ile bağlananlar dongle'a kıyasla kötü oluyor (gecikme vs.). Eğer fps oyuncusu isen dongle'ı bulunan mouselar almalısın. Zaten özellikle fps için seçeceğin mouselar dongle'lı oluyor.
  17. SEmrey

Yanlışın var 8000hz destekleyen mouselarda var. Razerın Viper 8khz var mesela
  18. SEmrey

Kablolu diye okumuşum olayı, zaten kablosuz bir şekilde bariz işlemci kullanımın artıyor. Kablolu hakkında bilgim yok
  19. SEmrey

Hiç onu test etmediğim için bilmiyorum. Ama tahminimce 8000hz destekleyen kablolu bir mouse'da işlemci kullanımını yükseltiyordur.
  20. SEmrey

Olay mouseun hassasiyeti değil. Asıl olay mouse ile bilgisayar arasında olan bağlantının hızı 1000hz ile 8000hz'i karşılaştırınca bariz bir şekilde işlemcinin kullanımını görüyürosun. Aktif olarak Logitech Superlight 2 kullandığımdan biliyorum.
Top Bottom