Neler Yeni

Çözüldü✓ Yüksek hz mouse pc yi yorar mı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,843
İsim
Oğuz
peki sana bi soru sorayım kablosuz mouselarda da mı aynı sorun oluyor? veya benim klavyenin usb girişi var oraya bağlasam yine aynı sorunla karşılaşma olasılığımız var mıdır
Yüksek hz mouseların çoğu neredeyse kablosuz zaten o yüzden evet.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Emre
peki sana bi soru sorayım kablosuz mouselarda da mı aynı sorun oluyor? veya benim klavyenin usb girişi var oraya bağlasam yine aynı sorunla karşılaşma olasılığımız var mıdır
Hiç onu test etmediğim için bilmiyorum. Ama tahminimce 8000hz destekleyen kablolu bir mouse'da işlemci kullanımını yükseltiyordur.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Kaan
bluethot kablo değerlerine göre değişir
bazı mouseler bluettohda max 500 hz kabloda 1000 hz veriyor bu bahsettimiz olay kablosuzda zaten

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Emre
Kablolu diye okumuşum olayı, zaten kablosuz bir şekilde bariz işlemci kullanımın artıyor. Kablolu hakkında bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre
Kablolumu kablosuzmu daha iyi gider(soru içimde soru oldu 😅)

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Kablolu diye okumuşum olayı, zaten kablosuz bir şekilde bariz işlemci kullanımın artıyor. Kablolu hakkında bilgim yok
bluetooth ile bağlanan bir de usb ile bağlananlar var ikisi arasında da fark var mıdır işlemci yorma konusunda, bende mouse alıcam o yüzden kurcalıyorum bu işlemciyi yorma olayını hiç bilmiyordum

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Emre
genelde kablolu mouseler en fazla 2k 1 k da olabilir ve 2 k üstüde 12400 f i yorar 8 k al 2 k da kullan şuanki kullandığın muhtemel 1 k falan
Yanlışın var 8000hz destekleyen mouselarda var. Razerın Viper 8khz var mesela

Top Bottom