emrepiro06
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga ben şimdi ne alıyım? Bütçe 1800TL
ya bende sana diyorumki 360 hz 8kda kullanırken elbet 144 hz 2 k dan akıcı olur ama o kadarda etkileyecek gözle cok anlasılabilir bir akıcılık olmaz belki fps oyunu oynuyorsan bir keskinleşme olabilir aiminde
vxe serisi ,attack shark,fury level, bunları araştır eğer 144 hz isen hz değerlerine bakma sana ergonomisi en uygun olanı alAga ben şimdi ne alıyım? Bütçe 1800TL
Monitör mü? 165hzvxe serisi ,attack shark,fury level, bunları araştır eğer 144 hz isen hz değerlerine bakma sana ergonomisi en uygun olanı al
tamam mouse hz değerlerine bakma 1 k uygundur üstte yazdıklarıma bakabilirsinMonitör mü? 165hz
Ben bir profesyonel olarak farkı hissediyorum hocam. Plasebo da olabilir ancak şu video da farkın az da olsa olduğunu söylüyor;benim kardeşimde monster var ona aldık bende kendim kullanıyorum 360 hz monitörde hiçbir fark yok 1 k ile 4 k arasında
Anlıyorum mouse önerini alabilir miyim kablolu kablosuz fark etmez bütçe 1800 civarıBen bir profesyonel olarak farkı hissediyorum hocam. Plasebo da olabilir ancak şu video da farkın az da olsa olduğunu söylüyor;
Eyvallah,hangi oyunda esporcuydun reisPro olanını da tercih edebilirsin. Sayfada aşağı indiğinde farkları yazıyor.![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Valorant hocam. Yarı profesyoneldim. EF valorant takımıyla falan prac atıyoduk.Eyvallah,hangi oyunda esporcuydun reis
Aga ajazz aj159pro indirimde mis gibi mouse 750tl aldım ben yarın geliyo ne gerek var yüksek fiyat vermeyeAga ben şimdi ne alıyım? Bütçe 1800TL
R5 5600 8khzde donma yasiyorumMantık olarak doğur söylemiş, fazla hz işlemciyi bir tık olsada fazla kullanıyor, eğer Ryzen 5 5600 veya ondan üstün bir işlemcin varsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.