Neler Yeni

Çözüldü✓ Yüksek hz mouse pc yi yorar mı

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Kaan
Şu yorumlara fena ayar oluyorum. Hiçbir bilimsel dayanağın yok insan gözü falan diye sallıyorsun. Bilmiyorsun bari konuşup insanların aklını karıştırma... 4 ve 8k arasında fark var ancak 360 gibi yüksek hz monitörlerde belli oluyor. Monitörünüz ve bilgisayarınız yüksek seviye değilse kafaya takılacak bir şey yok. 2k veya 1k gayet yeterli. Not: Eski esporcu.
benim kardeşimde monster var ona aldık bende kendim kullanıyorum 360 hz monitörde hiçbir fark yok 1 k ile 4 k arasında

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,838
İsim
Oğuz
2 k da ah159 pro ile çok rahat fps oyunu oynanacağını düşünüyorum ayrıca plastik parçası dediğiniz mouse 750 Tl ye alınabiliyor onu geçtim 1.5 klık hatta 2klık çoğu mouseden donanımlı
Evet bu yüzden plastik parçası. Donanımlı olması hiç bir şey değiştirmiyor. Donanımdan çok mouse'un malzeme kalitesi ve hissiyatı da önemli. Bunu başaramadıktan sonra 20 bin hz de olsa rahat ettirmeyecek bir mouseun oynanış açısından çok önemi yok.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,838
İsim
Oğuz

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Kaan
Evet bu yüzden plastik parçası. Donanımlı olması hiç bir şey değiştirmiyor. Donanımdan çok mouse'un malzeme kalitesi ve hissiyatı da önemli. Bunu başaramadıktan sonra 20 bin hz de olsa rahat ettirmeyecek bir mouseun oynanış açısından çok önemi yok.
elime tam oturuyor asus m3 kullanıyordum daha önce giriş seviyesinde aynı boydalar ve benim tutuşum için gayet rahat olduğunu düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
enes hünkar
8khz işlemciyi daha fazla çalıştırır ve fps kaybı yaşatır ne kadar %100 kullansada. 8khz ile 1khz arası %45 masaüstünde kullanım farkı yapıyor. işlemcim i512400f. cs2 örnek vereyim 310 fps aldığım yerlerde 8khz ile 230 240 alıyorum ekranım 165hz olduğu için fps kaybını umusamıyorum. 1khz ile 8khz arasında fark var. masaüstünde dahi iki mouse u yan yana koyup karşılaştırma yapabilir. 8khz oldukça akıcı ama şarj konusunda üzüyor.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Kaan
Hangi monitörmüş o 380 hz olan
360 klavyem fransa modül 3
Mesaj otomatik birleştirildi:

8khz işlemciyi daha fazla çalıştırır ve fps kaybı yaşatır ne kadar %100 kullansada. 8khz ile 1khz arası %45 masaüstünde kullanım farkı yapıyor. işlemcim i512400f. cs2 örnek vereyim 310 fps aldığım yerlerde 8khz ile 230 240 alıyorum ekranım 165hz olduğu için fps kaybını umusamıyorum. 1khz ile 8khz arasında fark var. masaüstünde dahi iki mouse u yan yana koyup karşılaştırma yapabilir. 8khz oldukça akıcı ama şarj konusunda üzüyor.
1 k ve 8 k arasında kullanımda ısı değerleri ne durumda etkileniyor ortalama kaç derece

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
ulaş dursun
360 hz monitörde tamı tamına 8 k hissedebileceğini düşünüyorsan iyi forumlar sana
360hz monitörle tamı tamına 8k hissedebilirsiniz diye bir şey mi yazıyor yazımda? hocam kopartmayın nolur bu tripler ne sadece 144hz monitörü olan kişilere 1k kullanın fazlasıyla yeterli demek istiyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,838
İsim
Oğuz
elime tam oturuyor asus m3 kullanıyordum daha önce giriş seviyesinde aynı boydalar ve benim tutuşum için gayet rahat olduğunu düşünüyorum
Senin gibi bir için yetip de artacak bir mouse zaten. Seni kastetmedim.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Kaan
360hz monitörle tamı tamına 8k hissedebilirsiniz diye bir şey mi yazıyor yazımda? hocam kopartmayın nolur bu tripler ne sadece 144hz monitörü olan kişilere 1k kullanın fazlasıyla yeterli demek istiyorum
ya bende sana diyorumki 360 hz 8kda kullanırken elbet 144 hz 2 k dan akıcı olur ama o kadarda etkileyecek gözle cok anlasılabilir bir akıcılık olmaz belki fps oyunu oynuyorsan bir keskinleşme olabilir aiminde

Top Bottom