Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,504
Al ben kullanıyorum CS2'de 4000hz'de hiç bir sorun yok farkını da görürsün.i5 12400F![]()
Al ben kullanıyorum CS2'de 4000hz'de hiç bir sorun yok farkını da görürsün.i5 12400F![]()
hocam bende i5 13400f var kastırırmıHassasiyet değil hz. İşlemci çok iyi değilse 8000hz kullanmak kastırıyor. 12400F'de 4000 hz sıkıntı olmuyor 8000hz biraz sıkıntı oluyor.
Yüksek hz mouseların çoğu neredeyse kablosuz zaten o yüzden evet.peki sana bi soru sorayım kablosuz mouselarda da mı aynı sorun oluyor? veya benim klavyenin usb girişi var oraya bağlasam yine aynı sorunla karşılaşma olasılığımız var mıdır
Şuan ki b*oktan o yüzden sorumun cevabına göre alacağımşuanki mousun nedir kablolumu kablosuzmu
Hiç onu test etmediğim için bilmiyorum. Ama tahminimce 8000hz destekleyen kablolu bir mouse'da işlemci kullanımını yükseltiyordur.peki sana bi soru sorayım kablosuz mouselarda da mı aynı sorun oluyor? veya benim klavyenin usb girişi var oraya bağlasam yine aynı sorunla karşılaşma olasılığımız var mıdır
bluethot kablo değerlerine göre değişirpeki sana bi soru sorayım kablosuz mouselarda da mı aynı sorun oluyor? veya benim klavyenin usb girişi var oraya bağlasam yine aynı sorunla karşılaşma olasılığımız var mıdır
4000 hz sorun olmaz. 8000hz çok gerekli bulmuyorum zaten 4k yetiyor.hocam bende i5 13400f var kastırırmı
genelde kablolu mouseler en fazla 2k 1 k da olabilir ve 2 k üstüde 12400 f i yorar 8 k al 2 k da kullan şuanki kullandığın muhtemel 1 k falanŞuan ki b*oktan o yüzden sorumun cevabına göre alacağ
Kablolu diye okumuşum olayı, zaten kablosuz bir şekilde bariz işlemci kullanımın artıyor. Kablolu hakkında bilgim yokpeki sana bi soru sorayım kablosuz mouselarda da mı aynı sorun oluyor? veya benim klavyenin usb girişi var oraya bağlasam yine aynı sorunla karşılaşma olasılığımız var mıdır
bluetooth ile bağlanan bir de usb ile bağlananlar var ikisi arasında da fark var mıdır işlemci yorma konusunda, bende mouse alıcam o yüzden kurcalıyorum bu işlemciyi yorma olayını hiç bilmiyordumKablolu diye okumuşum olayı, zaten kablosuz bir şekilde bariz işlemci kullanımın artıyor. Kablolu hakkında bilgim yok
125 hzgenelde kablolu mouseler en fazla 2k 1 k da olabilir ve 2 k üstüde 12400 f i yorar 8 k al 2 k da kullan şuanki kullandığın muhtemel 1 k falan
Yanlışın var 8000hz destekleyen mouselarda var. Razerın Viper 8khz var meselagenelde kablolu mouseler en fazla 2k 1 k da olabilir ve 2 k üstüde 12400 f i yorar 8 k al 2 k da kullan şuanki kullandığın muhtemel 1 k falan