Çözüldü✓ Yüksek hz mouse pc yi yorar mı

peki sana bi soru sorayım kablosuz mouselarda da mı aynı sorun oluyor? veya benim klavyenin usb girişi var oraya bağlasam yine aynı sorunla karşılaşma olasılığımız var mıdır
Yüksek hz mouseların çoğu neredeyse kablosuz zaten o yüzden evet.

peki sana bi soru sorayım kablosuz mouselarda da mı aynı sorun oluyor? veya benim klavyenin usb girişi var oraya bağlasam yine aynı sorunla karşılaşma olasılığımız var mıdır
Hiç onu test etmediğim için bilmiyorum. Ama tahminimce 8000hz destekleyen kablolu bir mouse'da işlemci kullanımını yükseltiyordur.

bluethot kablo değerlerine göre değişir
bazı mouseler bluettohda max 500 hz kabloda 1000 hz veriyor bu bahsettimiz olay kablosuzda zaten

Kablolu diye okumuşum olayı, zaten kablosuz bir şekilde bariz işlemci kullanımın artıyor. Kablolu hakkında bilgim yok

Kablolumu kablosuzmu daha iyi gider(soru içimde soru oldu 😅)

Kablolu diye okumuşum olayı, zaten kablosuz bir şekilde bariz işlemci kullanımın artıyor. Kablolu hakkında bilgim yok
bluetooth ile bağlanan bir de usb ile bağlananlar var ikisi arasında da fark var mıdır işlemci yorma konusunda, bende mouse alıcam o yüzden kurcalıyorum bu işlemciyi yorma olayını hiç bilmiyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri