siimsek
80+
Dahası
Farkı hissetmek değil mesele fark olup olmaması 2K hz ile 8K da hissedilmiyor 240hz ve üst seviye bi işlemci olmadığı sürece3950 ıle 3395 farkını hıssedemezsın
Farkı hissetmek değil mesele fark olup olmaması 2K hz ile 8K da hissedilmiyor 240hz ve üst seviye bi işlemci olmadığı sürece3950 ıle 3395 farkını hıssedemezsın
o hz muhabbetı dostum sensorun sagladıgı seylerı 8k da kullansan robot degılsen farkedemezsınFarkı hissetmek değil mesele fark olup olmaması 2K hz ile 8K da hissedilmiyor 240hz ve üst seviye bi işlemci olmadığı sürece![]()
Biliyorum örnek verdim ben de. O yüzden bütçe ne ise ona göre hareket etmek gerekiyor.o hz muhabbetı dostum sensorun sagladıgı seylerı 8k da kullansan robot degılsen farkedemezsın
Hocam alıpta hoşuma gitmeyen ürünü neden kullanayım. Beklediğim gibi çıkmayabilir ve iade etmek en doğal hakkım diye düşünüyorum.Niye iade politikasına takılıyorsunuz hiç anlamıyorum. Adamlar açılmış paketli ürünü iade almıyor. Eğer onun dışında bir problem yaşarsanız yardımcı olup tamirini yapıyorlar ( Düşürüp kırmadığınız veya bilerek zarar vermediğiniz sürece.)
donanım bakımından aynı ama malzeme kalitesi olarak scyrox daha iyi
Yani hocam kısacası V6 veya F1 arasından birini mi tercih etmeliyim?Benim tavsiyem de onu alacağınıza ATK Blazing Sky F1 Alın zaten. Hem kutu tasarımı hem malzeme kalitesi çok güzel bizzat kendim kullanıyorum.
v6 benceHocam alıpta hoşuma gitmeyen ürünü neden kullanayım. Beklediğim gibi çıkmayabilir ve iade etmek etmek en doğal hakkım diye düşünüyorum.
Yani hocam kısacası V6 veya F1 arasından birini mi tercih etmeliyim?
Hocam pre,post travel sorunları varmış sanırım ama ne kadar doğru bilmiyorum.v6 bence
Hocam para varsa F1 Pro alın geçin.Hocam alıpta hoşuma gitmeyen ürünü neden kullanayım. Beklediğim gibi çıkmayabilir ve iade etmek en doğal hakkım diye düşünüyorum.
Yani hocam kısacası V6 veya F1 arasından birini mi tercih etmeliyim?
Bide şöyle düşün evine kutusu açılmış mouse geliyor. Senden önce bir başkası beğenmemiş ve iade etmiş.Hocam alıpta hoşuma gitmeyen ürünü neden kullanayım. Beklediğim gibi çıkmayabilir ve iade etmek en doğal hakkım diye düşünüyorum.
F1 Pro tercih edeceğim hocam teşekkürlerHocam para varsa F1 Pro alın geçin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2-3 aydır kullanıyorum bebek gibi mouse.
O devir kapandı gibi oldu valla.Zowie![]()
Scyrox en iyi secenek hocam yaninda dongle ile geliyor R1 Pro dongle ile baya pahali oluyorHerkese iyi akşamlar
Mouse değişikliğine gideceğim ve bu 3 ürün arasında kaldım;
Vxe R1 Pro
Vxe Mad R
Scyrox V6
Bunların eksi ve artıları nelerdir, sizce hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
7 senedir kullanıyorum tek sorun çıkarmadı.kral mouse tavsiye ederimO devir kapandı gibi oldu valla.