Neler Yeni

Bu 3 Mouse'dan sizce hangisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Topçu
Niye iade politikasına takılıyorsunuz hiç anlamıyorum. Adamlar açılmış paketli ürünü iade almıyor. Eğer onun dışında bir problem yaşarsanız yardımcı olup tamirini yapıyorlar ( Düşürüp kırmadığınız veya bilerek zarar vermediğiniz sürece.)
Hocam alıpta hoşuma gitmeyen ürünü neden kullanayım. Beklediğim gibi çıkmayabilir ve iade etmek en doğal hakkım diye düşünüyorum.
donanım bakımından aynı ama malzeme kalitesi olarak scyrox daha iyi
Benim tavsiyem de onu alacağınıza ATK Blazing Sky F1 Alın zaten. Hem kutu tasarımı hem malzeme kalitesi çok güzel bizzat kendim kullanıyorum.
Yani hocam kısacası V6 veya F1 arasından birini mi tercih etmeliyim?

Son düzenleme:

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Hocam alıpta hoşuma gitmeyen ürünü neden kullanayım. Beklediğim gibi çıkmayabilir ve iade etmek en doğal hakkım diye düşünüyorum.

Yani hocam kısacası V6 veya F1 arasından birini mi tercih etmeliyim?
Hocam para varsa F1 Pro alın geçin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2-3 aydır kullanıyorum bebek gibi mouse.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Emre
Bide şöyle düşün evine kutusu açılmış mouse geliyor. Senden önce bir başkası beğenmemiş ve iade etmiş.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
Zowie 🙂

dezzz42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Davut
Herkese iyi akşamlar

Mouse değişikliğine gideceğim ve bu 3 ürün arasında kaldım;

Vxe R1 Pro
Vxe Mad R
Scyrox V6

Bunların eksi ve artıları nelerdir, sizce hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Scyrox en iyi secenek hocam yaninda dongle ile geliyor R1 Pro dongle ile baya pahali oluyor

Top Bottom