Arama sonuçları: zam

• Order by relevance
  1. Oğuzhan'

Xbox gamepass yıllık uyguna alabileceğim yer var mı?

Evet hocam doğru diyorsun ama zam vs. geleceği zaman önceden bi duyumlar çıkıyor. Duyumlar çıkarsa birkaç ay daha uzatırım.
  2. H

Çözüldü✓ PC Hocası-GG12 Sistem Alınır mı?

evet direkt 3 k zam geldi ki ekipmanlarada zam geldi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğini alabilirsin
  3. J

Ryzen 5 7500F RTX4070 SUPER Sistem Toplama Konusunda Yardım

laptopu ne zaman satacaksanız ? 31 aralıktan sonraya bırakmayın :( kasım ayı bitince direkt 2-3k zam geldi. Dün asgari ücret açıklanınca da 3k zam geldi , daha bunlar ara zam yani..
  4. KaptanMC

Kazıklanıyormuyuz ❓❓❓

Sa bildiğiniz gibi dün GamingGenTR’deki sistemlere bir anda 3K zam yapıldı. İşin garip tarafı, bu zam PC Hocası’nın son sistem videosundan hemen sonra geldi. Ayrıca, Cuma günü yeni bir sistem paylaşacaklarını söylediler. Tam emin değilim ama GamingGenTR’deki zam sadece PC Hocası sistemlerine...
  5. Yavuz Sultan Selim

BENZİNE YİNE ZAM YAPMIŞLAR!

Gece zam gelmiş. Hükümetin sıcak paraya ihtiyacı var. EYT'de, Kur Korumalı Mevduatta ve Yolsuzlukta kullanılan paracıklar bitti ve artık daha neye zam yapacaklarını şaşırdılar. Benzinin fiyatında gece yarısı itibarıyla 1 lira 79 kuruşluk sürpriz artış oldu. İstanbul'da benzinin litresi 41 lira...
  6. KaptanMC

Yılbaşı'na özel Sistem gelecek mi❓❓

Hocam şimdi değil 1 Ay önce basladı öncelikle sistemlere 2-3 K zam geldi tek gecede Sonra 1 hafta önce 1-2K zam eklediler bakalım yarın kaç olacak
  7. furkangorur

Vodefone tahhutun bitmesine2 ay kala kac tl odenir ekstra

Ben iptal etmedim zam yapılmadan devam etti. Aradıklarında açmadım. 25gb sınırsız sosyal medya ve YouTube 105tl ödüyorum
  8. Yavuz Sultan Selim

🔥 AKARYAKITA OKKALI ZAM GELİYOR! ⛽

🔥Motorine 1 lira 38 kuruş zam geliyor! ⛽ Uluslararası petrol fiyatları ve döviz kurunda yaşanan değişiklik akaryakıt fiyatlarını değiştirmeye devam ediyor. Yeni gelişmeye göre motorine 1 lira 38 kuruşluk bir zam bekleniyor. Fiyat artışının 29 Ocak Pazartesi günü itibariyle geçerli olacağı...
  9. meedo

ZAM GELMEDEN MOUSE ÖNERİ?

Beyaz mouse istiyorum , aula f75in yanına yakışacak fiyat 600 700 max ne önerirsiniz?
  10. BabaVoss7

Youtube Premium Fazla Ücret Çekti

Biri sadece müzik premiumda ikisi diye biliyorum. Premium isen 105ten çeker. Ve son aylarda zam geldi zaten.
  11. Fransali

Çözüldü✓ 4060lı Laptop Önerir Misiniz?

Bu zamanda laptop alınmaz. 10-15k zam varken. Loq victus nitro gibi cihazlar en az 10k zam yedi. O yüzden Kasım beklemek mantıklı. Ama üst segment 4060 laptoplar alınabilir. Onlar zaten pahalıdı çok zam yemedi. Oyun için 4060 ve 4070 için çok fark yok.
  12. sonofthebench

🔥İndirim I3 14100F RTX 4060 Sistem 17.199 TL

abi direk zam koymuşlar bari bekleyeydiniz azıcık bu neyin telaşı
  13. ege1881

Rtx 4060 mı rtx 3060 mı?

4 oldu zam geldi :D
  14. Gurkanpiro

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

arkadaslar bı tahmın yapalım pazartesiye zam gelirmi
  15. fatik1881

Beyler bu ilanda yazanlar doğru mu? :D

bu video izlemiştir 2 el fena zam gelıcek
  16. Shyankh

ENPARA HESAPTAN PARA ÇEKİLDİ! (Çekilmemiş)

Benim de yakında bitecek, 2024'te zam gelmeden önce yıllık premium almıştım.
  17. J

🔥İndirim INTEL ARC B580 Ekran Kartı 10.999TL

O yüzden mi kasım ayında 28k'a satılan pc şu an 34k ? aynı şekilde 33kya satılan şey şu an 39k ? Daha dolara , asgari ücrete zam gelmeden her şeye 5-6k zam geldi 1 ayda. Aralık bitince bu fiyatlarda bulmak çok zor
Top Bottom