Arama sonuçları: *

1. CihanDar.

Yardım Ekranda grileşme oldu Acill yardım.

Hayır gitmedi
  2. CihanDar.

Allah AMD yi helak etsin inşallah
  3. CihanDar.

Sıfır alındı
  4. CihanDar.

Wattman hatasının böyle bir sorun çıkarma olasılığı nedir yada wattman hatası driver mı yoksa ekran kartını mı gösteriyor problem olarak?
  5. CihanDar.

Windows 10 pc yi yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım daha öncesinde sıkça crash ve wattman hatası aldım ama bu farklı görünüyor windowsa gelirsek şuan bakmam mümkün değil işteyim pc yanımda değil. 1672867894 Şuanda var mı peki ? Yoksa çözümü nedir?
  6. CihanDar.

Hocam bu ikidir oluyor
  7. CihanDar.

Arkadaşlar ekte göründüğü gibi böyle bir hata ile karşı karşıyayım yardım eder misiniz? Rayzen7 3800x işlemci 6600xt ekran kartı 1672864136 Ek olarak reset atınca düzeldi. 1672864632 Neyden dolayı yapar arkadaşlar var mı daha öncd başına gelen?
  8. CihanDar.

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

7 yaşımda dedemden görürek tütün tabakasından sarmaya başladım süeterin altında gömleğin cebinde gezdirirdim aile ilgisizliğinden olsa gerek halen devam .
  9. CihanDar.

İkinci el eşya alırken nasıl dolandırılmam ?

2. El alırken başıma geleni anlatayım; İphone 8 plus alıcaktım 2.el olarak tabi onun için baya araştırdım en uygun fiyatlısını falan buldum neyse iletişime geçtim Facebook markette şahıs ile iletişime geçtim işte yozgatta olduğunu söyledi ben İstanbul'da ikamet ediyorum elden alacak durumda...
  10. CihanDar.

Öneri Sessiz klavya önerisi yapar mısınız?

Merhaba arkadaşlar; Bilgisayar odasında uyuyan kardeşim var rahatsız oluyor klavye sesinden dolayı bu nedenle öncelikle Logitech sessiz klavye önerisi rica ediyorum yoksa Logitech marka sizin kullanıp deneyimlediğiniz marka varsa onuda öneride bulunursanız memnun olurum teşekkürler sessiz klavye.
  11. CihanDar.

Saç ve sakalda egzama

Selenium mu kullanıyorsunuz?
  12. CihanDar.

Saç ve sakalda egzama

Arkadaşlar saç sakal egzamasında kullandığınız şampuan var mı? Ne kdar süredir kullanıyorsunuz etkisi nedir ? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
  13. CihanDar.

Elektri̇kli̇ Scooter'dan Düştüm

Diş macunu ile ovala sabaha kadar kalsın sonra yıka düzelir (!)
  14. CihanDar.

Burun Deliklerim aynı değil

Allah'ın yaptığını beğenmeyen kulun yaptığını beğenir mi hiç 😂😂 şikayetçi olun hocam yada doktora danışın
  15. CihanDar.

🔥İndirim MSİ B550M MORTAR 1600TL!

Aynı konuyu açmışsınız zaten
  16. CihanDar.

Rtx 3050 ekran kartlarındaki fiyat düşüşü

Bence pahalı artık 😂😂
  17. CihanDar.

Topladığım bilgisayarı eleştirir misiniz ?

O zaman hayırlı olsun diyelim hocam
  18. CihanDar.

Topladığım bilgisayarı eleştirir misiniz ?

Render için genelde invidia tavsiye ediliyor nedenini bende tam bilmiyorum araştırmak lazım
Top Bottom