Neler Yeni

Yardım Ekranda grileşme oldu Acill yardım.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Arkadaşlar ekte göründüğü gibi böyle bir hata ile karşı karşıyayım yardım eder misiniz?
Rayzen7 3800x işlemci
6600xt ekran kartı
IMG-20230104-WA0001.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak reset atınca düzeldi.

Neyden dolayı yapar arkadaşlar var mı daha öncd başına gelen?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar ekte göründüğü gibi böyle bir hata ile karşı karşıyayım yardım eder misiniz?
Rayzen7 3800x işlemci
6600xt ekran kartı Alıntıyı görüntüle

Ek olarak reset atınca düzeldi.

Neyden dolayı yapar arkadaşlar var mı daha öncd başına gelen?
Bu geçen benim başıma geldi sanırım Windows güncellemesi ile ilgili kaynaklı bir sorundu.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
Hocam bu ikidir oluyor
Sistemi yeni mi aldın? Windows 11 mi kullanıyorsun? Şuan o ekranda gösterdiğin gri renk kısmının aynısı olmuştu banada. Sonra bir daha olmadı. Windows Update güncelleştirmelerini bir denetle bakalım.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
bana sürekli oluyordu eskiden bende anlam veremiyordum bir süredir olmuyor driver sorunu gibi geliyor.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Sistemi yeni mi aldın? Windows 11 mi kullanıyorsun? Şuan o ekranda gösterdiğin gri renk kısmının aynısı olmuştu banada. Sonra bir daha olmadı. Windows Update güncelleştirmelerini bir denetle bakalım.
Windows 10 pc yi yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım daha öncesinde sıkça crash ve wattman hatası aldım ama bu farklı görünüyor windowsa gelirsek şuan bakmam mümkün değil işteyim pc yanımda değil.

bana sürekli oluyordu eskiden bende anlam veremiyordum bir süredir olmuyor driver sorunu gibi geliyor.
Şuanda var mı peki ? Yoksa çözümü nedir?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
Windows 10 pc yi yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım daha öncesinde sıkça crash ve wattman hatası aldım ama bu farklı görünüyor windowsa gelirsek şuan bakmam mümkün değil işteyim pc yanımda değil.

Bu sorunun çökmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. %90 Windows kaynaklı diyebilirim çünkü denk geldim geçenlerde haber okurken. WatMann uyarısı için çözüm bulamadıysan yardımcı olurum.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Bu sorunun çökmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. %90 Windows kaynaklı diyebilirim çünkü denk geldim geçenlerde haber okurken. WatMann uyarısı için çözüm bulamadıysan yardımcı olurum.
Wattman hatasının böyle bir sorun çıkarma olasılığı nedir yada wattman hatası driver mı yoksa ekran kartını mı gösteriyor problem olarak?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
Wattman hatasının böyle bir sorun çıkarma olasılığı nedir yada wattman hatası driver mı yoksa ekran kartını mı gösteriyor problem olarak?
Hocam sorun ekran kartı sürücüsünde olabilir, sorun RAM XMP açıkken değişen MHz'sinde olabilir, sorun BIOS'un güncel olmamasından kaynaklı olabilir. Genellikle karşılaştığım problem RAM XMP açıkken değişen MHz'sinden kaynaklı oluyor. WatMann sadece sistemde bir sorun olduğunu söylüyor bize.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer

driverı ddu ile silip güncelledikten sonra gelmemeye başladı birde w10a geçtim ya sorun w11 de ya da yazılım kaynaklı

rynsz

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
çok kkritikkkkkk. klasik rx 6600. xpm falan kapatma yaramaz ara sıra yapar böyle bu kart en sonda cortin mortingen olur

almayın aldırmayınnn

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf

ekran kartını sıfır mı aldınız ikinci el mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,574
Üyeler
166,568
Son üye
M.B.M
Top Bottom