Neler Yeni

İkinci el eşya alırken nasıl dolandırılmam ?

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Facebook grubunun birinde ps4 gördüm ikinci elde başka ilde birisi kargoyla gönderebilirim demiş ben bu ürünü alırken nasıl dolandırılmam ben ürün gelmeden parayı vermek istemem o da para gelmeden ürünü göndermek istemez dolandırılmamak için bunun orta yolu nedir arkadaşlar?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Facebook grubunun birinde ps4 gördüm ikinci elde başka ilde birisi kargoyla gönderebilirim demiş ben bu ürünü alırken nasıl dolandırılmam ben ürün gelmeden parayı vermek istemem o da para gelmeden ürünü göndermek istemez dolandırılmamak için bunun orta yolu nedir arkadaşlar?
satış uygulamalarından kargolu ilan açtırtın

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,890
İsim
Hacı
Param güvendeyle alınız.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Facebook tan uzak dur bir kere yüzde 50 si bitti kalan yüzde 50 ise nakit elden test ederek alacaksın kesinlikle havale sonrası kargodan uzak dur

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sahibinden ilan açsın param güvendeyle satın al.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
2. El alırken başıma geleni anlatayım;
İphone 8 plus alıcaktım 2.el olarak tabi onun için baya araştırdım en uygun fiyatlısını falan buldum neyse iletişime geçtim Facebook markette şahıs ile iletişime geçtim işte yozgatta olduğunu söyledi ben İstanbul'da ikamet ediyorum elden alacak durumda değildim kargo olması gereliyor işte alışveriş sözleşmesi imzalayalım dedi tabi ben çok fazla bilmiyorum böyle şeyleri neyse dedim heralde var böyle şeyler imzalayalım dedim ama böyle bir şey tabii ki yok işte kimlik resmini arkalı önlü gönderdi bir nevi güven kazandı benim kişliğimde de güven çok çabuk oluşuyor bir keriz olduğum için hemen güvendim işte resim atıyor arabadan kargoya gidiyorum para gönderirsen kargo yapacağım dedikten sonra attım hesabına parasını para gelmedi dedi 5 10 dk ya düşer hesabına dedim ve para düştükten sonra profil resmi gitti para gitti hesap numarası ölen birine ait numara 80 yaşında birine ait konumu farklı yani elinle hissetmediğin gözünle görmediğine para göndermezsen 2.el alırken dolandırılmazsın

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. El alırken başıma geleni anlatayım;
İphone 8 plus alıcaktım 2.el olarak tabi onun için baya araştırdım en uygun fiyatlısını falan buldum neyse iletişime geçtim Facebook markette şahıs ile iletişime geçtim işte yozgatta olduğunu söyledi ben İstanbul'da ikamet ediyorum elden alacak durumda değildim kargo olması gereliyor işte alışveriş sözleşmesi imzalayalım dedi tabi ben çok fazla bilmiyorum böyle şeyleri neyse dedim heralde var böyle şeyler imzalayalım dedim ama böyle bir şey tabii ki yok işte kimlik resmini arkalı önlü gönderdi bir nevi güven kazandı benim kişliğimde de güven çok çabuk oluşuyor bir keriz olduğum için hemen güvendim işte resim atıyor arabadan kargoya gidiyorum para gönderirsen kargo yapacağım dedikten sonra attım hesabına parasını para gelmedi dedi 5 10 dk ya düşer hesabına dedim ve para düştükten sonra profil resmi gitti para gitti hesap numarası ölen birine ait numara 80 yaşında birine ait konumu farklı yani elinle hissetmediğin gözünle görmediğine para göndermezsen 2.el alırken dolandırılmazsın
Çok geçmis olsun be kankam valla üzüldüm durumuna sen öyle diyince bende bi tık soğudum şuan teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,574
Üyeler
166,568
Son üye
M.B.M
Top Bottom