Arama sonuçları: *

1. İ

Papara kartımı sipariş ettiğim adreste ben olmadığım için iade edilecekmiş

Tekrar kurye gelecektir müsteri hizmetlerini ara yoksa getirmezler benim bir arkadasımın kartı bir ayı geçti daha getirmediler
  2. İ

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

Kardeşim yorumlara göz alaraka çoğu kişi termal macun alakalı demiş sen termal macun yenilemismiydin termal macunu güvenilir bilgisayar satış yapan yerlerden almanı tavsiye ederim. Oralarda çakma olmaz ben gecenlerde sinerjiden siparis verdim ve leptopumuzun işlemcisine surduk oda ısıniyor...
  3. İ

Buzdolabı Önerisi Gerek

Kanka senin istedigin fiyatlar altında buzdolabı var ustude ama biraz iyisini al derim almışken iyi modellerden almani tavsiye ederim sana fiyat listesi linki bırakıyorum oradan bakabilirsin hangi model istersen istedigini seçersin https://www.akakce.com/fiyati-dusen-urunler/?c=5032
  4. İ

Kulakiçi kablosuz kulaklık

Benim kullandıgım marka plantronics kulakliklar iyi onlara bakabilirsin biraz fiyat olarak pahali olabilir türkiyede satış yok cinden belki bulursun Şarj olarak iyi 5 ila 6 saat süre götürüyor ama sadece tekli bilgin olsun iki kulaga takılabiliyor
  5. İ

Aliexpress iade olayı nasıl oluyor?

1641202246 Kanka sorunlu ise ürün açman gerekir aliexpress bu konuda iyi elinde sorunlu olduguna dair bir resim varsa o zaman sen hakli cikar para iadesi verir
  6. İ

Telefon alacağım doların düşmesini beklemeli miyim??

Kanka intenette 2.919 lira cakmasi ne kadar fiyat imail kaydı varmi alacagin telefonda niye cakmasini aliyorsun ki sana ne kadara gelecek
  7. İ

Yardım YARDIM!Laptop menteşe gicirdama

O zaman onlarin yaglayacagini düsünüyorsan sen de sprey icinde yaglar oluyor onlardan varsa fazla bir yara sürmeden mentese kenarini sür belki düzelir
  8. İ

Yardım YARDIM!Laptop menteşe gicirdama

Kanka leptopta daha yeni almıssin iade süren daha varsa iade etmeni tavsiye ederim ilk bas iletisime gec hangi siten satin aldiysan
  9. İ

STEAM CÜZDA KODU HATASI

Hangi alışveriş sitesinden kullandin bu kampanyayi
  10. İ

Abime Hediye Olarak Ne Alabilirim ?

Xaiomi mi band 5 veya 6 alabilirsin bence fiyat olarak biraz uygun Mi band 5 https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-band-5-akilli-bileklik---global-versiyon-p-HBV00000V3WEC?url_src=and-product-detail0 Mi band 6...
  11. İ

STEAM CÜZDA KODU HATASI

MSI kampanyasindan ne aldiysan o siteden iltisim gec belki yardimci olurlar
  12. İ

Bluetooth klavye önerisi. 50-100 TL

Kanka en uygun bu ürun 100 biraz geciyor ama en uygun iyi fiyat bu bence link attim Dexim Prime DKB0001 Bluetooth Kablosuz Q Klavye 159,71 TL yerine 114,99 TL https://m.n11.com/urun/dexim-prime-dkb0001-bluetooth-kablosuz-q-klavye-1624292?magaza=elmacik
  13. İ

İşlemci neden aşırı ısınıyor?

Bilader ne yapmamız lazım buna şimdi termal macunumu yeniliyelim o zaman düzelirmi
  14. İ

İşlemci fanıni söküp bakayim dedim ve işlemçi aşırı derecede ısınmıs oldugunu farkettim ısınmasının cözümü nedir
  15. İ

Bilader sorun ne oldugunu biliyorsan öyle cevapla oyun oynamıyoruz sizden ricam pc temizledikten sonra bu sonuç çıktı yani ilk basta güç kaynagın dışında kontrol kalemi ile dokumdugumuzda elektrik geliyordu o sorunu hallettik şimdi sorun işlemci ısınıyor termal macunu pc alalı 7 ile 8 yıl oldu...
  16. İ

Evet dokunduk
  17. İ

Dün bilgisayar kasasını tüm parçalarını çıkarıp temizledikten sonra parcaları taktıktan sonra pc kasasını güc dügmesini basar basmaz İşlemci 5 saniyede ısınıyor elle dokunulmuyor ellini yakıyor ve sonra kendini kapatıyor
  18. İ

Arkadaşlar pc kasayı temizledim. Pc başlatığımda işlemci 5 saniyede aşırı ısınıyor dokunulmuyor ve kendini kapatıyor. Statik elektriklenme varmiş aldım elektriğini. kasada hasar nedir? Bir çözümü varmıdır?
  19. İ

Movavi Video Editor Plus 2020 Nereden Almalıyım

Sagol teşekkürler o zaman bir an önce alayım çok uygun fiyatı
  20. İ

Movavi Video Editor Plus 2020 Nereden Almalıyım

Bu movavi proğram sürelimi bu yoksa sınırsız mı oluyor satın aldığımda
Top Bottom