Neler Yeni

Kulakiçi kablosuz kulaklık

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Yurtta kalıyorum onun için kulaklığa çok ihtiyacım oluyor şuan elimde samsungun dandik bi kulaklığı var birde kulaküstü sn44bt snopy nin bluetootlu kulaklığı var ortalama 0 piyasası 300 falan ama maalesef bu kulaklık bozuk ve garantisi bitti ama kullandığım zamanlarda çok memnundum kulaküstünüde tercih ederim zaten
Sizce bu snopy yi ücretli onarım şeklinde teknik servise mi yollayayım yoksa
Yeni kulakiçi kulaklıkmı alıyım kaliteli kulaküstü kablosuz kulaklıklar pahalı olduğu için kulakiçi tercih ederim büyük ihtimalle
Ve sizce ortalama 150 tl ye alacağım bi kablosuz kulakiçi kulaklık ne kadar kaliteli olur

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,467
İsim
Oğuz Oğuz
Yurtta kalıyorum onun için kulaklığa çok ihtiyacım oluyor şuan elimde samsungun dandik bi kulaklığı var birde kulaküstü sn44bt snopy nin bluetootlu kulaklığı var ortalama 0 piyasası 300 falan ama maalesef bu kulaklık bozuk ve garantisi bitti ama kullandığım zamanlarda çok memnundum kulaküstünüde tercih ederim zaten
Yeni kulakiçi kulaklıkmı alıyım kaliteli kulaküstü kablosuz kulaklıklar pahalı olduğu için kulakiçi tercih ederim büyük ihtimalle
Ve sizce ortalama 150 TL ye alacağım bi kablosuz kulakiçi kulaklık ne kadar kaliteli olur
10₺ lik kulaklığın kablosuz halidir, 150₺ lik olanlar. Xiaomi earbuds denemiştim. Ses çok içerden ve boğuk geliyor.
Tabi bunu fark etmek için daha iyi ses veren kullanman lazım. Kulağın alışması ile ilgili.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İlyas Çağan
Ve sizce ortalama 150 TL ye alacağım bi kablosuz kulakiçi kulaklık ne kadar kaliteli olur
Benim kullandıgım marka plantronics kulakliklar iyi onlara bakabilirsin biraz fiyat olarak pahali olabilir türkiyede satış yok cinden belki bulursun
Şarj olarak iyi 5 ila 6 saat süre götürüyor ama sadece tekli bilgin olsun iki kulaga takılabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,063
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom