Merhaba araşğıda belirttiğim parçaları bu aydan itibaren satın alıyorum ancak kendim uyumlu olarak görsemde içim yine de rahat değil. Benden daha bilgili arkadaşlar bi bakıp bilgi verebilir mi? Ürünleri satın aldıktan sonra uyumsuzluk gibi bir sorun yaşamak istemiyorum.
Hocam özellikle senin...
Beyazını al hocam çok güzel görünüyor bendeki de beyaz. Mouse için logitech şart mı? Ben şuan logi kullanıyorum ama eğer yeni bir mouse alacak olsam başka marka tercih ederdim
Teknik servis vs hiçbir bilgim yok ama evde kullanıyorum şuan, güzel bir ara yüzü var kullanımı kolay, android tv olduğu için her şeyin APK'sını yükleyip kullanabiliyorum. Genel olarak fena değil yani ortalama bir marka ortalama bir ürün diyebiliriz
Hocam biraz bütçe artırabilirsen bu klavyeyi kesinlikle tavsiye ederim. Hem senin tüm isteklerini karşılıyor hemde gerek kalitesi olsun gerek boyutu olsun gerek kullanım kolaylığı olsun harika bir ürün. Aktif olarak kendim kullanıyorum ve şimdiye kadar klavye kullanmamışım dedim ilk aldığımda...
Asus'un %80 bir klavyesi var rog strix wireless II 90 falan öyle bir şey olması lazım şuan kendim kullandığım için bunu tavsiye ediyorum, gerek tuş hissiyatı gerek sesi gerek boyutu gerçekten mükemmel bir ürün, ben iyi ki almışım dedim. Bi bakın belki sizde seversiniz
Arkadaşlar bu bu parçalar birbirleri ile uyumlu mu? Hem donanımsal hem fiziksel anlamda da soruyorum birbirlerini engelleme gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
İŞLEMCİ
AMD Ryzen 5 7600X3D
ANAKART
MSI MAG X870 Tomahawk WIFI AMD X870 8400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart
RAM
Kingston...
RDR2'ye helali hoş olsun hocam boşver eğer bilgisayar %100 kullanacaksa bir şeyleri bu RDR2 için olmalı bence bi sıkıntı yok
(%100 kullanması normal değil, benim sistemimde bile %100 olmuyor, sanırım bir sıkıntı var ayarları biraz düşürüp deneyin arada nasıl bir fark olacak görelim)
Dümdüz bir klavye değil inan bana. Tuş hassasiyeti falan dokunmatik gibi bir şey parmağın değdiği anda minicik bir kuvvetle tuş görevini hemen yerine getiriyor. Ben kullanıyorum tavsiye ederim
1735565207
Tavsiye ederim hocam, dediğim gibi ben kullanıyorum ve çok memnunum