Neler Yeni

Klavye Seçimimde Yardımcı Olur musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Arkadaşlar klavye almak istiyorum ama bu konuları hiç ama hiç anlamıyorum. Çok fazla switch türü var hepsinin kalitesi sesi vs farklı, sanırım biraz içinde olmadan anlamak zor. Bütçe sınırım yok sürekli, oyun oynayan birisiyim yeri geliyor FPS yeri geliyor Moba oyunların oynarım ama sürekli bir oyun oynarım. Fizz k617 kullanıyorum ama o kadar tatmin etmiyor ki resmen ölü bir klavye yay sesi mi dersiniz tuşların takır tukurluğu mu dersiniz çok tutarsız geliyor. Rapid trigger özelliğini çok merak ediyorum ama bilemiyorum o tarz switchler de hissiz güzel değil deniyor. Kablolu veya kablosuz olması hiç önemli değil bu doğrultuda önerilerde bulunabilirseniz çok sevinirim.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Enes Var
Arkadaşlar klavye almak istiyorum ama bu konuları hiç ama hiç anlamıyorum. Çok fazla switch türü var hepsinin kalitesi sesi vs farklı, sanırım biraz içinde olmadan anlamak zor. Bütçe sınırım yok sürekli, oyun oynayan birisiyim yeri geliyor FPS yeri geliyor Moba oyunların oynarım ama sürekli bir oyun oynarım. Fizz k617 kullanıyorum ama o kadar tatmin etmiyor ki resmen ölü bir klavye yay sesi mi dersiniz tuşların takır tukurluğu mu dersiniz çok tutarsız geliyor. Rapid trigger özelliğini çok merak ediyorum ama bilemiyorum o tarz switchler de hissiz güzel değil deniyor. Kablolu veya kablosuz olması hiç önemli değil bu doğrultuda önerilerde bulunabilirseniz çok sevinirim.
Layout tercihin ne?

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Enes Var

Ekler

• ud7n9lsng4c81.jpg
    ud7n9lsng4c81.jpg
    84.8 KB · Hit: 12
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şuan kullandığım %60 compact. 75 üzeri olmasın benim için yeterli.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Enes Var

Şu tarz bi builde bakabilirsin, tr satıcılı %75 altı daha düzgün bişey aklıma gelmedi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Ferhat Bilgi
Ek75pro alabilirsin kablosuz ve kullanımı çok ferah bi klavye sesi vs de bence güzel tercih edebilirsin en son 1700 tl idi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Asus'un %80 bir klavyesi var rog strix wireless II 90 falan öyle bir şey olması lazım şuan kendim kullandığım için bunu tavsiye ediyorum, gerek tuş hissiyatı gerek sesi gerek boyutu gerçekten mükemmel bir ürün, ben iyi ki almışım dedim. Bi bakın belki sizde seversiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,888
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom