Neler Yeni

Almayı düşündüğüm ekipmanlar

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Kulaklığı Razer blackshark v2 pro 2023 tercih etmeni öneririm diğerlerine bakma bile.
Kanka valla aynısını hs80 Max içinde diyolar ne yapcam bilmiyorum en sonunda takacam Bluetooth kulaklığı oynicam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Kanka valla aynısını hs80 Max içinde diyolar ne yapcam bilmiyorum en sonunda takacam Bluetooth kulaklığı oynicam :D
En kaliteli oyun performansı ve mikrofon kalitesini razer blackshark v2 pro 2023 modeli sana verecektir.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
beyler suan ekıpmanlar bu gece yada yarın sipariş vermeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa tekrardan teşekkür ederim öneriler için hala açığım bu arada bunu al bence bu fiyada diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler suan ekıpmanlar bu gece yada yarın sipariş vermeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa tekrardan teşekkür ederim öneriler için hala açığım bu arada bunu al bence bu fiyada diye
kulaklık konusunda hala emin değilim bu arada çok övende var gömende var hs80 max a dönsem oda aynı şekilde övende çok gömende ama blackshark v2 pro 2023 biraz daha ağır bastı o yüzden bunu tercih ettim klavye ise hoşuma gitti pixel ekranı olması görünüşü teknik özellikleride fena durmuyor durum bu yani :D

Son düzenleme:

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege

kulaklık konusunda hala emin değilim bu arada çok övende var gömende var hs80 max a dönsem oda aynı şekilde övende çok gömende ama blackshark v2 pro 2023 biraz daha ağır bastı o yüzden bunu tercih ettim klavye ise hoşuma gitti pixel ekranı olması görünüşü teknik özellikleride fena durmuyor durum bu yani :D
Hs80 Max a döndüm blackshark dan vazgecip

Gurkanpiro

80+ Platinum

Klavyeyi önermek açıkçası akko modellerine bi göz at bu asusun eski bir modeli tercih etmezdim ben

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
klavye olarak buna da bakabilirsin
iyi midir? hocam bu neden bunu önerdiniz

Mousedan da vazgecicem gibi daha rahat sadece fps oyunlar ozelinde degilde genel kullanim ve diger hikayeli oyunlarda oyniyacagim icin daha rahat bi mouse ariyorum

Son düzenleme:

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Beyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederim
Hocam bu paralara kablosuz alsana ne gerek var sarmaşık gibi her yere dolanan kablolara

iyi midir? hocam bu neden bunu önerdiniz

Mousedan da vazgecicem gibi daha rahat sadece fps oyunlar ozelinde degilde genel kullanim ve diger hikayeli oyunlarda oyniyacagim icin daha rahat bi mouse ariyorum
Bende kullanıyorum bu klavyeyi harika bir ürün

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Hocam bu paralara kablosuz alsana ne gerek var sarmaşık gibi her yere dolanan kablolara

Bende kullanıyorum bu klavyeyi harika bir ürün
Siyahi kalmamis hocam ya birde mouse olarak ne almaliyim hala karar veremedim onerin varmi logitech g pro x superlight 2 dusunuyordum cok fps agirlikli rahat edemem diye vazgectim daha cok logitech g502 x plus gibi bir model lazim iyi midir? bilmiyorum

Gurkanpiro

80+ Platinum
Siyahi kalmamis hocam ya birde mouse olarak ne almaliyim hala karar veremedim onerin varmi logitech g pro x superlight 2 dusunuyordum cok fps agirlikli rahat edemem diye vazgectim daha cok logitech g502 x plus gibi bir model lazim iyi midir? bilmiyorum
g502x alaagın parayı cope at daha iyi

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
g502x alaagın parayı cope at daha iyi
Hocam o zman kablosuz şöyle hem fps de iyi hem genel kullanimda iyi yani sadece fps oyunu odakli olup konfordan yoksun olsun istemiyorum varmi oyle bi mouse bildigin

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
yo
Hocam o zman kablosuz şöyle hem fps de iyi hem genel kullanimda iyi yani sadece fps oyunu odakli olup konfordan yoksun olsun istemiyorum varmi oyle bi mouse bildigin
superlight 2 alma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,175
Üyeler
166,704
Son üye
yildirimozew
Top Bottom