En kaliteli oyun performansı ve mikrofon kalitesini razer blackshark v2 pro 2023 modeli sana verecektir.Kanka valla aynısını hs80 Max içinde diyolar ne yapcam bilmiyorum en sonunda takacam Bluetooth kulaklığı oynicam![]()
kulaklık konusunda hala emin değilim bu arada çok övende var gömende var hs80 max a dönsem oda aynı şekilde övende çok gömende ama blackshark v2 pro 2023 biraz daha ağır bastı o yüzden bunu tercih ettim klavye ise hoşuma gitti pixel ekranı olması görünüşü teknik özellikleride fena durmuyor durum bu yanibeyler suan ekıpmanlar bu gece yada yarın sipariş vermeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa tekrardan teşekkür ederim öneriler için hala açığım bu arada bunu al bence bu fiyada diye
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
ASUS ROG STRIX Flare II Animate Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Gaming Klavye
ROG Strix Flare II Animate, oyun hissinizi alevlendirecek üst düzey bir oyuncu klavyesidir.www.gaming.gen.tr
![]()
MSI G274QPX 27 inç 240Hz 1ms 2K WQHD G-Sync Rapid IPS Pivot Gaming Monitör
Rapid IPS –1ms GTG hızlı tepki süresi, ekranda renk ve parlaklığın optimizasyonu WQHD Yüksek çözünürlük – Oyunlar daha iyi ve detaylı görünür.www.gaming.gen.tr
![]()
LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse | Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse | Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, senwww.mediamarkt.com.tr
Hs80 Max a döndüm blackshark dan vazgecipbeyler suan ekıpmanlar bu gece yada yarın sipariş vermeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa tekrardan teşekkür ederim öneriler için hala açığım bu arada bunu al bence bu fiyada diye
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
ROG Strix Flare II Animate, oyun hissinizi alevlendirecek üst düzey bir oyuncu klavyesidir.www.gaming.gen.tr
![]()
Rapid IPS –1ms GTG hızlı tepki süresi, ekranda renk ve parlaklığın optimizasyonu WQHD Yüksek çözünürlük – Oyunlar daha iyi ve detaylı görünür.www.gaming.gen.tr
![]()
LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse | Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse | Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, senwww.mediamarkt.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kulaklık konusunda hala emin değilim bu arada çok övende var gömende var hs80 max a dönsem oda aynı şekilde övende çok gömende ama blackshark v2 pro 2023 biraz daha ağır bastı o yüzden bunu tercih ettim klavye ise hoşuma gitti pixel ekranı olması görünüşü teknik özellikleride fena durmuyor durum bu yani![]()
Klavyeyi önermek açıkçası akko modellerine bi göz at bu asusun eski bir modeli tercih etmezdim benbeyler suan ekıpmanlar bu gece yada yarın sipariş vermeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa tekrardan teşekkür ederim öneriler için hala açığım bu arada bunu al bence bu fiyada diye
![]()
![]()
![]()
kulaklık konusunda hala emin değilim bu arada çok övende var gömende var hs80 max a dönsem oda aynı şekilde övende çok gömende ama blackshark v2 pro 2023 biraz daha ağır bastı o yüzden bunu tercih ettim klavye ise hoşuma gitti pixel ekranı olması görünüşü teknik özellikleride fena durmuyor durum bu yani![]()
iyi midir? hocam bu neden bunu önerdinizklavye olarak buna da bakabilirsin
![]()
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Snow Switch Türkçe RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Snow Switch Türkçe RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile STRIX SCOPE II 96 WL NXSN ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam bu paralara kablosuz alsana ne gerek var sarmaşık gibi her yere dolanan kablolara![]()
![]()
Razer Deathadder V3 Pro Kablosuz Siyah Gaming Mouse (RZ01-04630100-R3G1)
Zafer, Razer DeathAdder V3 Pro ile yeni bir şekil alıyor. En üst düzey espor profesyonellerinin yardımıyla tasarlanan efsanevi ergonomik formu, öncüsünden %25’ten fazla hafifletilmiş ve sınırları…www.gaming.gen.tr
![]()
Beyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederimSULTANSLOT - Ahlinya Slot777 Asli Gampang Menang Hari Ini
SULTANSLOT platform slot777 asli gampang menang maxwin hari ini. Slot777 adalah varian permainan tergacor dengan jackpot progresif terbesar di Indonesia.pckolik.com
Bende kullanıyorum bu klavyeyi harika bir ürüniyi midir? hocam bu neden bunu önerdiniz
Mousedan da vazgecicem gibi daha rahat sadece fps oyunlar ozelinde degilde genel kullanim ve diger hikayeli oyunlarda oyniyacagim icin daha rahat bi mouse ariyorum
Siyahi kalmamis hocam ya birde mouse olarak ne almaliyim hala karar veremedim onerin varmi logitech g pro x superlight 2 dusunuyordum cok fps agirlikli rahat edemem diye vazgectim daha cok logitech g502 x plus gibi bir model lazim iyi midir? bilmiyorumHocam bu paralara kablosuz alsana ne gerek var sarmaşık gibi her yere dolanan kablolara
Bende kullanıyorum bu klavyeyi harika bir ürün
g502x alaagın parayı cope at daha iyiSiyahi kalmamis hocam ya birde mouse olarak ne almaliyim hala karar veremedim onerin varmi logitech g pro x superlight 2 dusunuyordum cok fps agirlikli rahat edemem diye vazgectim daha cok logitech g502 x plus gibi bir model lazim iyi midir? bilmiyorum
Hocam o zman kablosuz şöyle hem fps de iyi hem genel kullanimda iyi yani sadece fps oyunu odakli olup konfordan yoksun olsun istemiyorum varmi oyle bi mouse bildiging502x alaagın parayı cope at daha iyi
superlight 2 almaHocam o zman kablosuz şöyle hem fps de iyi hem genel kullanimda iyi yani sadece fps oyunu odakli olup konfordan yoksun olsun istemiyorum varmi oyle bi mouse bildigin