Bak zaten gpx2 günlük kullanımdan rahat edersin konferans yoksun olmazsın zatenHocam o zman kablosuz şöyle hem fps de iyi hem genel kullanimda iyi yani sadece fps oyunu odakli olup konfordan yoksun olsun istemiyorum varmi oyle bi mouse bildigin
Ne alayim hocam onerin ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliteli premium kablosuz konforlu hem fps oyununda iyi hem genel kullanimda iyi bir mouse onerirmisiniz
Gpx2 ile ayni fiyatta birsey onerebilirsin hocamBütçen ne mouse için
Bilmiyorum hocam ya rahat degil diyenlerde varBak zaten gpx2 günlük kullanımdan rahat edersin konferans yoksun olmazsın zaten
Elin kaç cm ve hangi tutuş tutuyorsunGpx2 ile ayni fiyatta birsey onerebilirsin hocam
Bilmiyorum hocam ya rahat degil diyenlerde var
ozaman gpx2 de rahat edersinClaw 17-18 cm parmak ucumdan olcugum zaman
Anladim peki tesekkur ederim peki hs80 max alacam kulaklik olarak klavyede arkadasin onerdigi beyaz klavye nasildir sence hocamozaman gpx2 de rahat edersin
bence bu paralar custom al gamingende akko bakAnladim peki tesekkur ederim peki hs80 max alacam kulaklik olarak klavyede arkadasin onerdigi beyaz klavye nasildir sence hocam
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Snow Switch Türkçe RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Snow Switch Türkçe RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile STRIX SCOPE II 96 WL NXSN ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam aynı klavyeye ve aynı mouse sahip biri olarak 1 aylık deneyime bağlı olarak 2sinide öneririm kesinlikle klavyeye ayrı bir parantez açmak istiyorum kasası alüminyum çok sağlam bilek desteği çok rahat kalitesi tartışılmaz alırsan pişman olmicagin ikili olurMSI G274QPX 27 inç 240Hz 1ms 2K WQHD G-Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Rapid IPS –1ms GTG hızlı tepki süresi, ekranda renk ve parlaklığın optimizasyonu WQHD Yüksek çözünürlük – Oyunlar daha iyi ve detaylı görünür.www.gaming.gen.trRazer Deathadder V3 Pro Kablosuz Siyah Gaming Mouse (RZ01-04630100-R3G1)
Zafer, Razer DeathAdder V3 Pro ile yeni bir şekil alıyor. En üst düzey espor profesyonellerinin yardımıyla tasarlanan efsanevi ergonomik formu, öncüsünden %25’ten fazla hafifletilmiş ve sınırları…www.gaming.gen.trAsus ROG STRIX Flare II Animate Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Gaming Klavye
ROG Strix Flare II Animate, oyun hissinizi alevlendirecek üst düzey bir oyuncu klavyesidir.www.gaming.gen.trRazer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comBeyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederimCORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIK
CA-9011295-EU - CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIKpckolik.com
Ayrıca kulaklık olarak küçük bir tavsiye vereyim wireless al kesinlikle ben hyperx cloud 3 kablolusunu aldım kablolu olduğu için pişmanımMSI G274QPX 27 inç 240Hz 1ms 2K WQHD G-Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Rapid IPS –1ms GTG hızlı tepki süresi, ekranda renk ve parlaklığın optimizasyonu WQHD Yüksek çözünürlük – Oyunlar daha iyi ve detaylı görünür.www.gaming.gen.trRazer Deathadder V3 Pro Kablosuz Siyah Gaming Mouse (RZ01-04630100-R3G1)
Zafer, Razer DeathAdder V3 Pro ile yeni bir şekil alıyor. En üst düzey espor profesyonellerinin yardımıyla tasarlanan efsanevi ergonomik formu, öncüsünden %25’ten fazla hafifletilmiş ve sınırları…www.gaming.gen.trAsus ROG STRIX Flare II Animate Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Gaming Klavye
ROG Strix Flare II Animate, oyun hissinizi alevlendirecek üst düzey bir oyuncu klavyesidir.www.gaming.gen.trRazer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comBeyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederimCORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIK
CA-9011295-EU - CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIKpckolik.com
Hs80 max kablosuz zaten kullandigin mouse klavyede animete ve deathadder miHocam aynı klavyeye ve aynı mouse sahip biri olarak 1 aylık deneyime bağlı olarak 2sinide öneririm kesinlikle klavyeye ayrı bir parantez açmak istiyorum kasası alüminyum çok sağlam bilek desteği çok rahat kalitesi tartışılmaz alırsan pişman olmicagin ikili olur
Ayrıca kulaklık olarak küçük bir tavsiye vereyim wireless al kesinlikle ben hyperx cloud 3 kablolusunu aldım kablolu olduğu için pişmanım
Custom istemiyorum hocam nedensebence bu paralar custom al gamingende akko bak
bunlardan daha iyi dir hissiyat olarak deler geçerHs80 max kablosuz zaten kullandigin mouse klavyede animete ve deathadder mi
Custom istemiyorum hocam nedense
Birde konudan bagimsiz birsey soracam bilen cevaplarsa sevinirim ben akim korumali priz aldim ama kablosu kisa geldi direkt prize degilde baska bir uzatma kablosuna taksam sikinti cikarirmibence bu paralar custom al gamingende akko bak