Neler Yeni

Almayı düşündüğüm ekipmanlar

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ege
superlight 2 alma
Ne alayim hocam onerin ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli premium kablosuz konforlu hem fps oyununda iyi hem genel kullanimda iyi bir mouse onerirmisiniz

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam o zman kablosuz şöyle hem fps de iyi hem genel kullanimda iyi yani sadece fps oyunu odakli olup konfordan yoksun olsun istemiyorum varmi oyle bi mouse bildigin
Bak zaten gpx2 günlük kullanımdan rahat edersin konferans yoksun olmazsın zaten

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
yo
Bütçen ne mouse için
Ne alayim hocam onerin ne

Kaliteli premium kablosuz konforlu hem fps oyununda iyi hem genel kullanimda iyi bir mouse onerirmisiniz

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ege
ozaman gpx2 de rahat edersin
Anladim peki tesekkur ederim peki hs80 max alacam kulaklik olarak klavyede arkadasin onerdigi beyaz klavye nasildir sence hocam

Gurkanpiro

80+ Platinum
Anladim peki tesekkur ederim peki hs80 max alacam kulaklik olarak klavyede arkadasin onerdigi beyaz klavye nasildir sence hocam

bence bu paralar custom al gamingende akko bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Alperen
Beyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederim
Hocam aynı klavyeye ve aynı mouse sahip biri olarak 1 aylık deneyime bağlı olarak 2sinide öneririm kesinlikle klavyeye ayrı bir parantez açmak istiyorum kasası alüminyum çok sağlam bilek desteği çok rahat kalitesi tartışılmaz alırsan pişman olmicagin ikili olur

Beyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederim
Ayrıca kulaklık olarak küçük bir tavsiye vereyim wireless al kesinlikle ben hyperx cloud 3 kablolusunu aldım kablolu olduğu için pişmanım

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ege
Hocam aynı klavyeye ve aynı mouse sahip biri olarak 1 aylık deneyime bağlı olarak 2sinide öneririm kesinlikle klavyeye ayrı bir parantez açmak istiyorum kasası alüminyum çok sağlam bilek desteği çok rahat kalitesi tartışılmaz alırsan pişman olmicagin ikili olur

Ayrıca kulaklık olarak küçük bir tavsiye vereyim wireless al kesinlikle ben hyperx cloud 3 kablolusunu aldım kablolu olduğu için pişmanım
Hs80 max kablosuz zaten kullandigin mouse klavyede animete ve deathadder mi

Custom istemiyorum hocam nedense

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ege
Birde konudan bagimsiz birsey soracam bilen cevaplarsa sevinirim ben akim korumali priz aldim ama kablosu kisa geldi direkt prize degilde baska bir uzatma kablosuna taksam sikinti cikarirmi

Top Bottom