Neler Yeni

Almayı düşündüğüm ekipmanlar

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...peed-kablosuz-oyuncu-mouse-siyah-1232205.html gpx2 dedıgınız bu değil mi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kablosuz şart ya kablolu mouse la ömür geçmez
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr..._wcB&gclsrc=aw.ds#ref=sa360-sku&20250122&v101 böyle bi modelide var

klavye olarak razer blackwidow v3 tkl kullanıyorum istersen bakabilirsin güzel klavye
hocam suankı klavyemın kucuk hali işte o tkl istemiyorum :D eller büyük benim

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
GUTS

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer
evet

klavye konusunda ise küçük klavye istemiyorum hocam ya suan razer blackwidow v3 var tusları buyuk olmasına ragmen kucuk gelebılıyor bazen farklı tuslara basıyorum ellerim büyük biraz
Hocam gta vicecity helikopter görevi bağımlısı değilseniz çok gereksiz yer kaplıyor numpad ve seçeneklerinizi çok çok daraltıyor, bütçeniz çok iyi o bütçede çok güzel seçenekler var %75 tkl tarafında.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
evet

Hocam gta vicecity helikopter görevi bağımlısı değilseniz çok gereksiz yer kaplıyor numpad ve seçeneklerinizi çok çok daraltıyor, bütçeniz çok iyi o bütçede çok güzel seçenekler var %75 tkl tarafında.
:D anladım hocam değerlendiriyorum işte insanların önerilerine göre siz sadece wraithin mi tkl klavyelerini oneriyorsunuz

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer
:D anladım hocam değerlendiriyorum işte insanların önerilerine göre siz sadece wraithin mi tkl klavyelerini oneriyorsunuz
Hayır, marka modele göre ürün öneriyorum ama önerilerim kesinlikle hotswap olmayan klavyelerden olmaz. O bütçede çok premium ürünler var mesela önerdiğim ürün full alu kasa, hotswap pcb,qmk/via çok güzel switchler ve keycapslerle geliyor.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
Hayır, marka modele göre ürün öneriyorum ama önerilerim kesinlikle hotswap olmayan klavyelerden olmaz. O bütçede çok premium ürünler var mesela önerdiğim ürün full alu kasa, hotswap pcb,qmk/via çok güzel switchler ve keycapslerle geliyor.
Peki hocam bu bütçelere asusdan ne bilim razer logitechden falan klavye önerseniz ne önerirsiniz

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer
Shapei bir degil hocam maalesef eli büyükse bu parayı vermek zorunda tabi wraithten başka bakarsa neden olmasın
Superlight2 shapei çok çok universal ya uymayan el görmedim, ben de dav3 pro kullanıyodum öncesinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Beyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederim
Kulaklığı Razer blackshark v2 pro 2023 tercih etmeni öneririm diğerlerine bakma bile.

Top Bottom