Neler Yeni

🔥İndirim Corsair HS80 Max 5.499 TL 🔥

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
gerçekten daha da düşmez derken daha da düşmesi çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyidir
Aşırı dolar artışı olmadığı sürece yenisi çıktıkça eski versiyonlar düşer. Tabi firmaya da bağlı nakit ihtiyacı olduğu sürece sürümden kazanmak için uygun fiyatli verir. Bunlar muhtemelen baya önce aldı bu ürünleri kurtardığı an elindekileri hızlıca çıkarıyorlar.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ben de 15 gün önce aldım aktif kullanuyorum. çok rahat parçası çok kaliteli. şarj uzun gidiyor ve takınca 30 dk içinde fulleniyor. pedleri yumuşacık hiç rahatsız etmiyor. önceki suni deriydi bela bulmuştum deriden

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan Koç
cloud 3 wireless mi bu mu hangisini almaliyim

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berkan
Satıcıyla 3 saattir iletişim kuramıyorum bu normal bir durum mu? Çağrılara cevap vermiyorlar nasil iletişime geçerim?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Erdem çay
cloud 3 wireless mi bu mu hangisini almaliyim
Cloud 3 wireless ı 3250 ye aldım 3 taksit.

Bu kulaklık bu fiyat seviyesinde en iyilerden ama benim aldığım fiyatın %70 civarı daha pahalı ve peşin ödemem lazım. Cloud 3 wireless dan %70 daha performanslı diyemeyiz.

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
murat cihan
ben de 15 gün önce aldım aktif kullanuyorum. çok rahat parçası çok kaliteli. şarj uzun gidiyor ve takınca 30 dk içinde fulleniyor. pedleri yumuşacık hiç rahatsız etmiyor. önceki suni deriydi bela bulmuştum deriden
Dışarıya ses verme durumu nasıldır hocam? Orta-yüksek ses düzeyinde hoparlör misali oluyor mu?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Dışarıya ses verme durumu nasıldır hocam? Orta-yüksek ses düzeyinde hoparlör misali oluyor mu?
full seste çok ama çok az ses veriyor o da birisi yüzünüze yapışır derecesinde yaklaşırsa duyuoluyor

Top Bottom