🔥İndirim 🔥🔥🔥RAZER Hammerhead Hyperspeed TWS 3229 TL 🔥🔥

Playstation edition normal değil ama çok aşırı farklar yok aralarında.

Pro olanını almıştım. Bir süre kullandım açıkçası pek tavsiye etmiyorum hele uzun süreler kullanmayı düşünüyorsanız.
Type C den wireless bağladığınızda (bu modelde var mı bilmiyorum) şarjı su gibi içiyor.
Bluetooth dan bağlasanız bile şarjı çok gitmiyor normal bir kulaklığa göre.
Uygulaması hiç kullanışlı değil. Kutu üzerinden eşleme yapıp uygulamaya her seferinde telefonun dibine sokup tanıtmaya çalışıyorsunuz.
Uygulama da yaptığınız ayarlar sadece telefondan yapılıyor bilgisayarda geçerli olmuyor büyük eksi.
Adamlar mükemmel ses kalitesi vs. yapmışlar ama şarj süresini biraz daha uzatıp sağlam bir uygulama yapsalar dünya da yok satacak bir kulaklık ama malesef.

Ek olarak pro versiyonunda ANC nin ayarını uygulama dan arttırdığımda kulaklığın tekinden ANC yi düzgün yapamayıp bass lı bir müzik dinleyince patırtı yapıyordu çok rahatsız ediciydi. İade etmeyi deneyip servise vs. dahi yollayıp uğraştım olmadı 2.elden satıp elimden çıkarmıştım. Belki bendeki kulaklıktaki bir sorundu bu bilemiyorum ya da hepsinde aynı durum olabilir.

Playstation edition normal değil ama çok aşırı farklar yok aralarında.

Pro olanını almıştım. Bir süre kullandım açıkçası pek tavsiye etmiyorum hele uzun süreler kullanmayı düşünüyorsanız.
Type C den wireless bağladığınızda (bu modelde var mı bilmiyorum) şarjı su gibi içiyor.
Bluetooth dan bağlasanız bile şarjı çok gitmiyor normal bir kulaklığa göre.
Uygulaması hiç kullanışlı değil. Kutu üzerinden eşleme yapıp uygulamaya her seferinde telefonun dibine sokup tanıtmaya çalışıyorsunuz.
Uygulama da yaptığınız ayarlar sadece telefondan yapılıyor bilgisayarda geçerli olmuyor büyük eksi.
Adamlar mükemmel ses kalitesi vs. yapmışlar ama şarj süresini biraz daha uzatıp sağlam bir uygulama yapsalar dünya da yok satacak bir kulaklık ama malesef.

Ek olarak pro versiyonunda ANC nin ayarını uygulama dan arttırdığımda kulaklığın tekinden ANC yi düzgün yapamayıp bass lı bir müzik dinleyince patırtı yapıyordu çok rahatsız ediciydi. İade etmeyi deneyip servise vs. dahi yollayıp uğraştım olmadı 2.elden satıp elimden çıkarmıştım. Belki bendeki kulaklıktaki bir sorundu bu bilemiyorum ya da hepsinde aynı durum olabilir.
Bende pro versiyonunu kullandım 5 ay boyunca. Ses kalitesi aşırı iyi, dip ses neredeyse yok ve anc si çok kaliteliydi. Ancak dediğin gibi pil sorunu var, 1 saatten biraz fazla gidiyor şarjı. Garantiye gönderdim ve yenisini gönderdiler şimdi. Onu da kutusunu açmadan satacağım. Sony inzone buds aldım yurt dışından ama ses kalitesi razer hyperspeed pro kadar kaliteli değil ve çok fazla dip sesi var. Şarj daha önemli olduğu için shenzenden iem kulaklık gelene kadar(gelebilirse o da) sony ile devam edeceğim. Ayrıca sonyde tam uyumlu windows yazılımı var ancak razerin windows uygulaması olmamasına rağmen daha kaliteli sesi var. Ayrıca razerin mobil uygulamasından ayarladığınız ayarlar pc de de kalıcı olarak kalıyor orada yanlışınız olabilir.

Özet olarak razerin 2.4ghz li tws kulaklıkları oyun için gerçekten iş görüyor. Konudaki ürünün şarjı biraz daha uzun gidiyor diye biliyorum ama ses kalitesi için bir şey diyemem çünkü deneyimlemedim. Ama pro versiyondan aşırı farklı olacağını da sanmam. Benim gibi kafa üstü kulaklık sevmeyenler ve kulaklık arayışında olanlar için iyi bir fırsat olmuş bence

Arkadaşlar benimki öğlen gibi geldi ama açmadım. Kullanan var mı pil konusunda aydınlatabilecek? ANC'siz günlük kullanmak istiyorum, 3 saat civarı pil fazlasıyla yeter sanırım ama 1-2 saat falan dendi o da çok kısa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri