lütfen12k pc
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Sen iptal etme pro olanı paran varsa al kardesum daha iyi tabii ki o da ucuz normale göreEe bunu da vatan gönderiyor? Neden şüphelendiniz ilkinden? Bende iptal etsem mi?
Sen iptal etme pro olanı paran varsa al kardesum daha iyi tabii ki o da ucuz normale göreEe bunu da vatan gönderiyor? Neden şüphelendiniz ilkinden? Bende iptal etsem mi?
Sen iptal etme pro olanı paran varsa al kardesum daha iyi tabii ki o da ucuz normale göre
çokta bir farkı yok aslındapro alinmaz şahsi gorusum linc yiyebilirim deneyim olarak duz model daha iyi
Al bence hatta pro olanını alBende alsammı dedimde iki yıllık ürün dedim yorumlarda pek iç açıcı değildi aslında. Merak ediyorum. Alan varsa yorumlarsa sevinirim. İllahaki iner gibi bu fiyatlara. Değilse bile üst modelleri benzerdir 4k bandında genelde bu ürünler
hammerhedad rgb 2021 modeli var yukseltsemmi bilemedimhatta iptal edip pro olanından aldım
![]()
RAZER Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gaming Earbuds Rz12-04590100-r3g1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gaming Earbuds Rz12-04590100-r3g1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle![]()
Razer Hammerhead HyperSpeed vs Razer Hammerhead Pro HyperSpeed : Aralarındaki fark nedir?
Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ile Razer Hammerhead HyperSpeed arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve kablosuz kulaklıklar sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.versus.com
mediamarktta 3400 tl zaten gereksiz paylasimhatta iptal edip pro olanından aldım
![]()
RAZER Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gaming Earbuds Rz12-04590100-r3g1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gaming Earbuds Rz12-04590100-r3g1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle![]()
Razer Hammerhead HyperSpeed vs Razer Hammerhead Pro HyperSpeed : Aralarındaki fark nedir?
Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ile Razer Hammerhead HyperSpeed arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve kablosuz kulaklıklar sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.versus.com
Şaşırmadımiade ürün gelseydi neyse de ** ürün çalışmıyor![]()
iade ürün gelseydi neyse de ** ürün çalışmıyor![]()
İademi ettiniz proyu almayındüşünüyodumKAMU SPOTU İNDİRİM GÖRÜRSENİZ İKİ KERE DÜŞÜNÜN!
Yok hocam 3 saat sonra çalıştıİademi ettiniz proyu almayındüşünüyodum
Memnun oldunuzmu nasıl sizce mikrofonu iyi mi?,Yok hocam 3 saat sonra çalıştı