🔥İndirim Corsair HS80 Max 5.499 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
gerçekten daha da düşmez derken daha da düşmesi çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyidir
Aşırı dolar artışı olmadığı sürece yenisi çıktıkça eski versiyonlar düşer. Tabi firmaya da bağlı nakit ihtiyacı olduğu sürece sürümden kazanmak için uygun fiyatli verir. Bunlar muhtemelen baya önce aldı bu ürünleri kurtardığı an elindekileri hızlıca çıkarıyorlar.

ben de 15 gün önce aldım aktif kullanuyorum. çok rahat parçası çok kaliteli. şarj uzun gidiyor ve takınca 30 dk içinde fulleniyor. pedleri yumuşacık hiç rahatsız etmiyor. önceki suni deriydi bela bulmuştum deriden

Satıcıyla 3 saattir iletişim kuramıyorum bu normal bir durum mu? Çağrılara cevap vermiyorlar nasil iletişime geçerim?

cloud 3 wireless mi bu mu hangisini almaliyim
Cloud 3 wireless ı 3250 ye aldım 3 taksit.

Bu kulaklık bu fiyat seviyesinde en iyilerden ama benim aldığım fiyatın %70 civarı daha pahalı ve peşin ödemem lazım. Cloud 3 wireless dan %70 daha performanslı diyemeyiz.

ben de 15 gün önce aldım aktif kullanuyorum. çok rahat parçası çok kaliteli. şarj uzun gidiyor ve takınca 30 dk içinde fulleniyor. pedleri yumuşacık hiç rahatsız etmiyor. önceki suni deriydi bela bulmuştum deriden
Dışarıya ses verme durumu nasıldır hocam? Orta-yüksek ses düzeyinde hoparlör misali oluyor mu?

Dışarıya ses verme durumu nasıldır hocam? Orta-yüksek ses düzeyinde hoparlör misali oluyor mu?
full seste çok ama çok az ses veriyor o da birisi yüzünüze yapışır derecesinde yaklaşırsa duyuoluyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri