Mahsun Yıldırım
80+
Bedava
Oho eşekten inip arabay binmek olurAlınır mı Razer Blackshark V2 X den geçicem, ihtiyacım yok ama fiyat avantajlı diye hevesimi atmak için alıcam
Şarj süresi iyi mi sence hocam, sürekli şarj edeceksem almamın pek mantığı yok gibiOho eşekten inip arabay binmek olur
Günlük ortalama 5 6 saat kullansan bile 1 2 haftayı rahat çıkartır 130 saat bataryası var diye biliyorumŞarj süresi iyi mi sence hocam, sürekli şarj edeceksem almamın pek mantığı yok gibi
bende aynı kulaklıktan geçmeyi düşünüyorumAlınır mı Razer Blackshark V2 X den geçicem, ihtiyacım yok ama fiyat avantajlı diye hevesimi atmak için alıcam
Valla benim kulaklık iyice yıpranmaya başladı, ömrünü doldurmadan yenileyeyim dedim. Eskisini de artık uygun fiyattan atarım sarı siteye ihtiyacı olan birine gider. Fiyat bayağı avantajlı, daha önce de ufaktan araştırmıştım HS80 i Max olanını yani bu konudakini öneriyorlardı şarj süresinden vs. dolayı. Yukarıdaki arkadaşlar da önerdiler ben sipariş geçtim. Sınırlı stoktur büyük ihtimalle sipariş et öyle araştır istersen. Olumsuz düşünce oluşursa kafanda iade edersin.bende aynı kulaklıktan geçmeyi düşünüyorum
Zaten bu paraya gelmeyecek gibi duruyor son stoklardır beyazı 8k ya çıkmış bileValla benim kulaklık iyice yıpranmaya başladı, ömrünü doldurmadan yenileyeyim dedim. Eskisini de artık uygun fiyattan atarım sarı siteye ihtiyacı olan birine gider. Fiyat bayağı avantajlı, daha önce de ufaktan araştırmıştım HS80 i Max olanını yani bu konudakini öneriyorlardı şarj süresinden vs. dolayı. Yukarıdaki arkadaşlar da önerdiler ben sipariş geçtim. Sınırlı stoktur büyük ihtimalle sipariş et öyle araştır istersen. Olumsuz düşünce oluşursa kafanda iade edersin.
Evet evet, HS80 bu bantta satılıyordu, o zaman ufaktan araştırıp Max ın daha iyi olduğunu düz modelin alınmaması gerektiğini öğrenmiştim. HS80 fiyatına Max almış olduk. Bakalım umarım pişman etmez.Zaten bu paraya gelmeyecek gibi duruyor son stoklardır beyazı 8k ya çıkmış bile