🔥İndirim Corsair HS80 Max 5.499 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu fiyata kaçıran pişman olur

Peki ses kalitesi, konfor gibi şeylerde ne kadar level atlarım
Void eliteden ben hs80e geçmiştim diye hatırlıyorum.Daha rahat eq ayarı daha iyi tepki veriyor.Mikrofonu daha temiz.En önemlisi sarj ömründen baya level atlamış olursunuz

ben cloud 3 wireless almak istiyordum sizce bu kulakligi mi almaliyim tavsiyeniz nedir kac saat gidiyor

Void eliteden ben hs80e geçmiştim diye hatırlıyorum.Daha rahat eq ayarı daha iyi tepki veriyor.Mikrofonu daha temiz.En önemlisi sarj ömründen baya level atlamış olursunuz
Ekstra mikrofonum var, nzxt capsule aldım 1899 liraya.
Şarj çok önemli değil benim için zaten günde 3-4 saat oynuyorum en fazla.
Konfor daha önemli ona ne demeli, ne kadar süre kullandınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben cloud 3 wireless almak istiyordum sizce bu kulakligi mi almaliyim tavsiyeniz nedir kac saat gidiyor
180 saat yazıyo kağıt üstünde

Ekstra mikrofonum var, nzxt capsule aldım 1899 liraya.
Şarj çok önemli değil benim için zaten günde 3-4 saat oynuyorum en fazla.
Konfor daha önemli ona ne demeli, ne kadar süre kullandınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

180 saat yazıyo kağıt üstünde
1.5yıl

Güzel kullanımı ama mikrofonu biraz bırakıyor sanki hafiften kendini aşağı doğru kapalıyken onun harici güzel.
Geçen güncelleme ile kablolu kullanım geldi galiba kablo takılıyken ses geliyordu.

Aldıktan sonra beğenmezsem (rahat etmezsem veya sesini beğenmezsem örneğin), cayma hakkımı kullanabilir miyim?
Pckolik oyun kulaklıklarında cayma hakkını kullandırıyor mu?

İyidir.Wireless 20saat iklen bu 130saat +bluetooth
Bu fiyata bu kalite cidden çok iyi kaçırmayın.1.5 sene hs80 kablolu kullandım şu an aktif olarak cloud 3 wireles kullanıyorum.Biraz kalite düşüşü yaşadım ama cloud 3ü bedava fiyata aldığım için dert etmiyorum
bluetooth ile 130 saat normal pc kullanım süresi 60 saat

aynı siteden 6k'ya aldım biraz üzdü açıkçası :D konfor olarak çok rahat, kulak pedleri gerçekten çok rahat. Ses olarak tatmin edici bir sesi var. Mikrofon kalitesi zaten piyasadaki en iyisi. Bu fiyata ses, mikrofon, konfor ve genel kalite olarak alınabilecek en iyi kulaklıklardan

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri