Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,535
Bu fiyata kaçıran pişman olur
Vallahi bende bi düşünürdüm fakat ben 2350tl ye outlet cloud 3 wireless aldımCloud Alpha var bende 4.000 liraya almamış olsaydım bunu kesin alırdım.
Peki ses kalitesi, konfor gibi şeylerde ne kadar level atlarımBütçe varsa geçilir.Void elite wirelesste 16saat sunuyor sanırım ki çok az
Void eliteden ben hs80e geçmiştim diye hatırlıyorum.Daha rahat eq ayarı daha iyi tepki veriyor.Mikrofonu daha temiz.En önemlisi sarj ömründen baya level atlamış olursunuzPeki ses kalitesi, konfor gibi şeylerde ne kadar level atlarım
Ekstra mikrofonum var, nzxt capsule aldım 1899 liraya.Void eliteden ben hs80e geçmiştim diye hatırlıyorum.Daha rahat eq ayarı daha iyi tepki veriyor.Mikrofonu daha temiz.En önemlisi sarj ömründen baya level atlamış olursunuz
180 saat yazıyo kağıt üstündeben cloud 3 wireless almak istiyordum sizce bu kulakligi mi almaliyim tavsiyeniz nedir kac saat gidiyor
1.5yılEkstra mikrofonum var, nzxt capsule aldım 1899 liraya.
Şarj çok önemli değil benim için zaten günde 3-4 saat oynuyorum en fazla.
Konfor daha önemli ona ne demeli, ne kadar süre kullandınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
180 saat yazıyo kağıt üstünde
8 saat oynadığını farz etsek günde 1 kere şarj etmen gerekir.Valla 16 galibada o kadar gitmiyor![]()
bluetooth ile 130 saat normal pc kullanım süresi 60 saatİyidir.Wireless 20saat iklen bu 130saat +bluetooth
Bu fiyata bu kalite cidden çok iyi kaçırmayın.1.5 sene hs80 kablolu kullandım şu an aktif olarak cloud 3 wireles kullanıyorum.Biraz kalite düşüşü yaşadım ama cloud 3ü bedava fiyata aldığım için dert etmiyorum