Neler Yeni

🔥İndirim Corsair HS80 Max 5.499 TL 🔥

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,721
İsim
Oğuz
Yinede 6 saat civarı kullansa 10 günü devirir yatmadan taksan sabaha fullenir
Yatmadan takmaya gerek yok be. Hesaplamadım fakat 1 saat civarında fulleniyor sarjı. Evde başka işleri hallederken dolar.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,721
İsim
Oğuz
Yani insanların bunu dert etmesi garibime gidiyor
Aynen bana da saçma geliyor kalkar kalkmaz PC'ye mi spawn oluyorlar acaba. İşte olduğum zamanlar bile eve geliyorum önce mouse, klavye, kulaklık ne varsa takıyorum. Yemeği halledene kadar hepsi fulleniyor zaten.

eneskaya6

80+ Silver
Şarj süresi iyi mi sence hocam, sürekli şarj edeceksem almamın pek mantığı yok gibi
En fazla: 24 saat (RGB ile), 65 saat (RGB olmadan), 130 saat (Bluetooth)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes sarjı tartismis net bilgi

❗❗️SARJ SÜRESİ ❗❗
En fazla: 24 saat (RGB ile), 65 saat (RGB olmadan), 130 saat (Bluetooth)
15 dakika sarj ile 6 saat kullanım süresi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,933
İsim
Orkun

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,933
İsim
Orkun
15dk sarj etseniz 6 saat gidiyor zaten batarya performansı harika
Teşekkür ederim.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed almıştım kulak içi, yaz aylarında kulak üstü kulaklıklar çok terletiyor diye. Şarj süresi 500TL lik kulaklığımdan rezalet çıkmıştı sattım direk. Umarım bu terletme yapmaz, birkaç video izledim, kadife kumaş olduğundan en az terleten kumaş falan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

eneskaya6

80+ Silver
Teşekkür ederim.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed almıştım kulak içi, yaz aylarında kulak üstü kulaklıklar çok terletiyor diye. Şarj süresi 500TL lik kulaklığımdan rezalet çıkmıştı sattım direk. Umarım bu terletme yapmaz, birkaç video izledim, kadife kumaş olduğundan en az terleten kumaş falan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
void ve virtuoso kullandım uzun süre. voidin pedleri kumaştı hem cok rahat hem cok az terleme yapiyordu yok gibi bisey ama virtuoso yapay deriydi su yapıyordu bazen. kumaş ped en iyisidir kulaklıkta

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
murat cihan
Dışarıya çok ses veriyor mu? Cloud 3 Wireless'i 3.5k ya alıp sırf bu sebepten iade ettim.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,933
İsim
Orkun
Dışarıya çok ses veriyor mu? Cloud 3 Wireless'i 3.5k ya alıp sırf bu sebepten iade ettim.
Kulağa takılıyken aşırı vermiyor galiba, incelediğim videoda mikrofon performansını test ederken adamın kafasına takılıyken mikrofona ses gitmiyor kafasından çıkarınca biraz ses gidiyor

Top Bottom