Arama sonuçları: *

1. A

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

...açacağım. Dürüst cevaplar bekliyorum. İntel İ3 12100F Nvidia RTX 2060 MSİ VENTUS 6Gb GDDR6 192 bit MSİ H610M BOMBER DDR4 3200 MHz ANAKART KIOXIA Exceria 500 GB NVMe M.2 SSD GSKILL RipjawsV DDR4 3200 GHz 16GB (2*8 gb) RAM Thermaltake TR2 S 650W 80 Plus Güç Kaynağı MSI MAG FORGE...
  2. A

🔥İndirim FLO 1 Alana 1 Bedava!

Sorunun devamın da gayet neyi sorduğum açık kitap okumanı tavsiye ederim. Belki algıların açılır, metni tam okur cevabını ona göre verirsin.
  3. A

Tebrik ediyorum seni çok zekisin. Senin gibi pratik akıllar çoğalmalı.
  4. A

Bu kampanya işleyişi nasıl arkadaşlar bu ay 2 defa oldu ama alamadım. Her ay oluyor mu bu kampanya. Birdaha ki ne zaman olur. Sıklıkla oluyor mu ona göre alış veriş yapacağım takip eden varsa bilgi verirse sevinirim
  5. A

Comnet İSS Gerçekleri

Teşekkür ediyorum bilgiler için. Cs go oyuncusuyum bende :) Türknet kullanıyorum 250 TL olacağı için ; Milencom netspeed yada gıbırnet düşünmekteyim. Bunlar arasında yada farklı bir iss en sağlıklı stabil bağlantısı olan, Ping’i aralarında en iyi olan ve paket loss sorunu yaratmayacak bir iss...
  6. A

Comnet İSS Gerçekleri

Bütün yorumları okudum. Şimdi size sorum şu olacak :) İstanbul’da ftth fiber için en düşük Ping stabil bağlantı özellikle öncelik Online oyunlar olması şartı ile İss sıralama yapabilir miyiz acaba ? Ve tercihiniz hangisi olur ? Müşteri hizmetleri sorununu kenara bırakarak yada yanına yazarak...
  7. A

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

Arkadaşlar vatan bilgisayar geçen ay ki sisteminden farkı çok mu onda anakart ve ekran kartı msi markaydı bunda Asus başka fark var mı bilmiyorum birde fiyat bi tık altta. Benim merak ettiğim msi Asus farkı. Ben vatan sistemi aldım aralarında çok fark olur mu performans açısından. Vatan sistemi...
  8. A

Vatandan 8999 TL ye aldığım PC de biosu güncelleştirmek gerekiyormu

Arkadaşlar vatan pc internet driverini ankart sitesinde ki Intel_Network_i219 indirip kuracığız demi. Realtek pcıe gbe family controller değil. (Eski pci de hep bunu kullanıyordum)
  9. A

Ssd de win 8.1 yüklü onu büyük ihtimal kullanmıcam. Hdd ise Windows yüklü değil depolama olarak kullanıyorum ama 8.1 yüklü olan ssd yanına takılı bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Yeni sistem win 10
  10. A

Vatan sistem geldi yaşadığım sıkıntı

Benim de ekran kartı sallanıyor biraz tam sabit değil problem olur mu acaba. Tam olarak kasanın başladığı nokta gevşek. Diğer bileşenler de sıkıntı yok
  11. A

Teşekkürler Hocam eski PC den kalan 128 GB normal ssd ve 500 GB hdd var her ikisinide de olur heralde. Olmazsa hdd takıp devam edicem ama iyi bir program ile taratmam lazım öneriniz varsa yazar mısınız. Yeni PC ye virüs bulaşmasın
  12. A

Arkadaşlar ben bu anakarta hdd takabiliyor muyum. Elimde eski hdd var bütün verilerim orada eklemem gerek acil bana bilgi verir misiniz ekleme oluyor mu olmuyor mu ona göre başka çözüm arıcam.
  13. A

Arkadaşlar bu kasaya eski pc den kalan 1 adet ssd 1 adet hdd takmam gerek . Özellikle hdd nasıl yaparım sata 6 kablosu mevcut. Hangi kabloları nereye takmam gerek ve montajı nasıl yaparım hiç bilgim yok. Resimle gösterme şansınız var mıdır
  14. A

Merhaba arkadaşlar benim PC de geldi evde değildim bakamadık bu akşam inşallah bakıcam ama gelen yorumlara göre pek iyi montaj yapılmamış. Resimlerden gördüğüm kadarı ile bazı kişilerin kasasında deformeler mevcut. Her ne kadar indirim yapılmış olsa bile 9000tl küçümsenecek bir para değil, en...
  15. A

Teşekkürler arkadaşlar. Bu test işinden anlayanlar sırası ile yapılması gereken testleri ve isimlerini yazabilir mi? Ben YouTube’dan bakıp bakıp yaparım isimleri önemli şuan. Ayrıca win 10 mu 11 mi genellikle oyun oynayan birisi olarak hangisini USB atıp kurayım. Not: Özelden win paylaşımı...
  16. A

Arkadaşlar cahilliğime verin 10 sene sonra yeni PC almış olacağım. Bir kaç sorum olacak; 1- Ekran kartını takmayı biliyorum ama hangi kabloyu takıcam onu bilmiyorum. PC eline ulaşan video yada resim ile bana atabilir mi yanlış yapmim. 2- Gelen sistemde Windows yüklü mü oluyor, yoksa biz mi...
  17. A

Dedim saat 16.00 itibari ile kargoya verildi. Teslimat yarın görünüyor. Vatan bizi şaşırtmaya devam ediyor. 😅
  18. A

Ben dün konuştum web alışveriş montajlı sistem için 8-13 gün kargo süresi var. 1 hafta dolmadan kimse beklemesin bence. Yani bu hafta benim bir ümüdüm yok.
  19. A

Sistem almalı mıyım beklemeli miyim?

Ben şahsen öyle çok büyük fark yaratacak indirim beklemiyorum. Hadi İndirim oldu diyelim bu sefer de firmalar bindirim yapar. Bugün örnek 1500 TL’ye alabileceğin bir parça 1 2 ay sonra indirim gelse bile 1500 TL’ye alamayacaksın kısa ve öz. Piyasa yerinde durmuyor malesef. Bekledikçe fiyat...
  20. A

Sistem almalı mıyım beklemeli miyim?

Ben olsam alırım. Bu hafta çok güzel kampanyalar oldu. Yaklaşık 6 senedir bekliyorum her almadığımda pişman oldum. Sonunda vatan sistemini aldım mutluyum. Çok güzel indirim olur devlet tarafından ona bişey diyemem oda şansa kalmış hani kırk yılın birinde af çıkar insanlar yararlanır onun gibi...
Top Bottom