Neler Yeni

Sistem almalı mıyım beklemeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kılıç
Instagram
@hamza_kilic_55
Bütçe
12000
Temmuz ayından beri hazır sistem almak istiyorum bir tülü alamıyorum ya stoklar bitiyo ya da fp canavarı dedikleri şeyi kendim tek tek topladığımda fp olmuyor.Ekran kartı iyi oluyor diğer parçalardan kısıyorlar ya da tam tersi içime sinmiyor.ÖTV KDV indirimi olcak, mining bitti, rusya-ukrayna savaşı var ekran kartları türkiye ' ye geliyor diyorlar bir yandan dolar artacak işte yeni kurdan sistemler piyasaya girdi fiyatlar yükselecek diyorlar kafam darma dağın sizce beklemeli miyim? Yoksa önereceğiniz bir sistem varmı? Max bütçe 11 12k cevaplarınız için şimdiden teşekkürker

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Fahri
Temmuz ayından beri hazır sistem almak istiyorum bir tülü alamıyorum ya stoklar bitiyo ya da fp canavarı dedikleri şeyi kendim tek tek topladığımda fp olmuyor.Ekran kartı iyi oluyor diğer parçalardan kısıyorlar ya da tam tersi içime sinmiyor.ÖTV KDV indirimi olcak, mining bitti, rusya-ukrayna savaşı var ekran kartları türkiye ' ye geliyor diyorlar bir yandan dolar artacak işte yeni kurdan sistemler piyasaya girdi fiyatlar yükselecek diyorlar kafam darma dağın sizce beklemeli miyim? Yoksa önereceğiniz bir sistem varmı? Max bütçe 11 12k cevaplarınız için şimdiden teşekkürker
Şuan piyasa dengesiz, ötv indirimini bekleyin diyen var çin tayland savaşı çıkacak hemen alın diyen var türkiye yunanistan savaşı çıkacak hemen al diyen var falan filan çok sebep var düşüp yükselmesi için
bana soracak olursanız en kısa zamanda alın savaş çıkacak ama karar sizin

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Alperen
Bende aynı şekilde geçen vatan daki 2060 lı sistemi almadığıma pişmanım. Şuan haqquşu özelleştirip alsammı diye düşünüyorum ama içime sinmiyor.

Asi_ruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hüseyin
Ben olsam alırım. Bu hafta çok güzel kampanyalar oldu. Yaklaşık 6 senedir bekliyorum her almadığımda pişman oldum. Sonunda vatan sistemini aldım mutluyum.

Çok güzel indirim olur devlet tarafından ona bişey diyemem oda şansa kalmış hani kırk yılın birinde af çıkar insanlar yararlanır onun gibi bişey bu işte. Çünkü vergi indirimi olur ama bakmışsın dolar yükselir fiyatlar tavan yapar değişen bişey olmaz.
O yüzden imkan varsa herşeyi zamanında yapmak gerek.

İyi düşün taşın son kararını ver.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kılıç
Instagram
@hamza_kilic_55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam alırım. Bu hafta çok güzel kampanyalar oldu. Yaklaşık 6 senedir bekliyorum her almadığımda pişman oldum. Sonunda vatan sistemini aldım mutluyum.

Çok güzel indirim olur devlet tarafından ona bişey diyemem oda şansa kalmış hani kırk yılın birinde af çıkar insanlar yararlanır onun gibi bişey bu işte. Çünkü vergi indirimi olur ama bakmışsın dolar yükselir fiyatlar tavan yapar değişen bişey olmaz.
O yüzden imkan varsa herşeyi zamanında yapmak gerek.

İyi düşün taşın son kararını ver.
Ya işte aldıktan sonra fiyatlar düşerse o çok kötü koyar be usta

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
indirim kovalayıp 8-9 k arası 1660 s / 2060 almak varken 12 k veremem üstad sad.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ahmet Zalim
Beklemek yerine vatandaki 2060lı çıkan sistemler gibi sistemleri bul yapıştır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kılıç
Instagram
@hamza_kilic_55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
indirim kovalayıp 8-9 k arası 1660 s / 2060 almak varken 12 k veremem hocam sad.
İşte bende bundan bahsediyorum dün gt 2 gaming gen de stokları yenilenmiş almaya niyetim vardı sanayiye gittim geldim stok bitmiş alınırmıydı 12k gt2 intek olanı

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
İşte bende bundan bahsediyorum dün gt 2 gaming gen de stokları yenilenmiş almaya niyetim vardı sanayiye gittim geldim stok bitmiş alınırmıydı 12k gt2 intek olanı
Ne vardı hocam kart

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hamza Kılıç
Instagram
@hamza_kilic_55
Beklemek yerine vatandaki 2060lı çıkan sistemler gibi sistemleri bul yapıştır.
Denk gelemedim okuldaydım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne vardı hocam kart

Ne vardı hocam kart
Asus dual rx 6600 i3 12100f

Buydu alınırmıydı sizce?

Asi_ruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hüseyin
Ya işte aldıktan sonra fiyatlar düşerse o çok kötü koyar be usta
Ben şahsen öyle çok büyük fark yaratacak indirim beklemiyorum. Hadi İndirim oldu diyelim bu sefer de firmalar bindirim yapar. Bugün örnek 1500 TL’ye alabileceğin bir parça 1 2 ay sonra indirim gelse bile 1500 TL’ye alamayacaksın kısa ve öz. Piyasa yerinde durmuyor malesef. Bekledikçe fiyat artıyor, fiyat artıktan sonra gelecek indirim bir anlamı kalmıyor yani.
İmkanın varsa bekleme derim.

Kafan karışmasın bütün tercih senin iyi düşün sonra keşke alsaydım yada almasaydım deme. Kararını sen vereceksin risk hayatın her yerinde vardır.

Tavsiyem kampanyaları takip et. Vatan kampanyası çok iyidi keza dün çıkan kampanyalar da güzel kötü değil.
Tek tek toplarsan fiyat çok uçuk oluyor.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Denk gelemedim okuldaydım