VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Benim PC gayet güzel bir şekilde geldi hiçbir sıkıntısı yok ayarlarını yaptıktan sonra en sevdiğim ETS 2 yi 4k oynayarak keyfime bakıyorum şu anda

Arkadaşlar sistem geldi de ben bu anakartın bios update vs yapmayı düşünüyordum da çince site çıkıyor nasıl bulabiliriz?

Arkadaşlar bu kasaya eski pc den kalan 1 adet ssd 1 adet hdd takmam gerek . Özellikle hdd nasıl yaparım sata 6 kablosu mevcut.

Hangi kabloları nereye takmam gerek ve montajı nasıl yaparım hiç bilgim yok. Resimle gösterme şansınız var mıdır

Sistem geldi şimdi herkese tekrar hayırlı olsun. İlk izlenim olarak kasa çok küçük gerçekten 😄. Vento VG11A kullanıyorum onun yanında küçük kaldı. Ayrıca MSI kalitesi hissedemedim açıkçası. Çok fazla bakamadım ondan kaynaklı da olabilir.

Ekler

• IMG_20221007_114741.jpg
    IMG_20221007_114741.jpg
    3 MB · Hit: 85
Arkadaşlar bu kasaya eski pc den kalan 1 adet ssd 1 adet hdd takmam gerek . Özellikle hdd nasıl yaparım sata 6 kablosu mevcut.

Hangi kabloları nereye takmam gerek ve montajı nasıl yaparım hiç bilgim yok. Resimle gösterme şansınız var mıdır
Arkadaşlar ben bu anakarta hdd takabiliyor muyum. Elimde eski hdd var bütün verilerim orada eklemem gerek acil bana bilgi verir misiniz ekleme oluyor mu olmuyor mu ona göre başka çözüm arıcam.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,417
Üyeler
185,094
Son üye
OldPluton
Geri